brcwn Becerikli Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 44 Çözümler 1 Beğeniler 43 Yer İstanbul Dün 20:39 #41 Trina dedi: 26.5.1'deyim filtre kapalıyken takılıyor bende de Beta nasıl? pil ömrü değişti mi Genişletmek için tıkla... Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik.
Trina dedi: 26.5.1'deyim filtre kapalıyken takılıyor bende de Beta nasıl? pil ömrü değişti mi Genişletmek için tıkla... Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik.
T Trina Uzman Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 444 Beğeniler 268 Dün 20:42 #42 brcwn dedi: Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik. Genişletmek için tıkla... O halde güncelleyebilirim, teşekkürler.
brcwn dedi: Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik. Genişletmek için tıkla... O halde güncelleyebilirim, teşekkürler.