EyvahNecdet
Uzman
Ranked oyunlar ve Discord'da kullanacağım bütçe dostu kulaklıklar önerebilir misiniz rica etsem?
Bu butcede nispeten iyi bir oyuncu odakli ürün icin butceyi birazcik arttirmaniz gerek.
"Kesinlikle arttiramam" derseniz de 2 tane alternatif mevcut. Kulaginizin boyutuna gore secin.
Absurtluk yok. 344 TL olan Scylla model, o da daha iyi bir urun zaten Ares'e kiyasla.Hocam Redragon'ın fiyatlarında absürtlük var biri 220 biri 450 vs
Attigim butun urunler mikrofonlu kulak ustu, oyuncu odakli seyler zaten.Bir de bana mikrofonlu kulaklık lazım belirtmemişim özür dilerim,
Absurtluk yok. 344 TL olan Scylla model, o da daha iyi bir ürün zaten Ares'e kiyasla.
Attigim butun urunler mikrofonlu kulak ustu, oyuncu odakli seyler zaten.
Var, sadece uzun cubuk halinde degil. Sol kulaklikta cikinti var, mikrofon orada.Scylla'da mikrofon var mı efendim? Fark edemedim ben vallahi.
GencerGaming guvenilmeyecek bir site degil. Corsair gibi firmalarin da resmi yetkili saticisi olur kendisi. Karar sizin, normalde 230 TL bile zor edecek bir urun aslinda.Ares'te ise 2 tane bilmediğim site 230 TL'den başlatıyor diğerleri 450'den.