Merhaba arkadaşlar,

36-37 bin arası bir bütçem var bu bütçeye kasa monitör klavye ve fare dahil.

Kendim şu tarz bir şey topladım:
37300 Küsür bir fiyat yapıyor bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede B580 7500F sistemler çıkar. Uzay montaj şeklinde de 7700XT 8400F sistemler çıkar. Ekipman olarak önerim yok artan parayla alabilirsin.

Bu bütçede B580 7500F sistemler çıkar. Uzay montaj şeklinde de 7700XT 8400F sistemler çıkar. Ekipman olarak önerim yok artan parayla alabilirsin.
Monitör klavye fare almadığımda 7700XT sistem çıkıyor evet fakat bütçeye dahil olmalı hepsi artan bir para kalmıyor maalesef. Birde 7600 ile b580 arasındaki fark nedir? 7600 daha iyi diye biliyordum.

@nomercy,
Kasadaki Power FSP Hyper Pro H3-650W 80+ Bronze sertifikalı bir Power 2000 TL bandında öneriliyor hep sıkıntı çıkartmaz. Biraz sesli cengaver ama olsun Vento bütün kasalarinda FSP kullanıyor zannedersem.

O fiyata 750 wat tercih ederim daha iyi olur kasa kontrolcüsü var mı pek bir bilgi verilmemişl.

Power'in iç yapısına bakar iş yapıp yapmaması detaylı bilmiyorum ama sizin attığınız modelde iyi sanırsam. Kasada kontrolcü yok Gamepower Rampage türevi kasa diyebiliriz ama tek fark Power'i haşat değil.