Bütçe
36000

348375

Deneyimli
Merhaba serin çalışan ve coil whine sorunu yaygın olmayan bir marka istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe maksimum 36.000 TL.

9070 XT'lerde nasildir bilmiyorum hocam ama kendi kullandigim Sapphire Pulse 6700XT'de inanilmaz coil whine var, fan sesinin 3 kati kadar falan. Bu yuzden Pulse'u eleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum sorun tamamen şans işi bence ben Pulse modelini tercih ettim ilk başta bayağı yüksek bir şekilde vardı bu sorun lakin bir hafta sonra iyice azaldı şu an fark etmeyeceğim şekilde. Bu marka da olmaz diye alırsın ama şansına sana denk gelir. Sıcaklık konusunda çok iyi bunun dışın da.

Bende de zamanla artti hocam :( garantiye yollamayi dusunuyorum.

Malum sorun tamamen şans işi bence ben Pulse modelini tercih ettim ilk başta bayağı yüksek bir şekilde vardı bu sorun lakin bir hafta sonra iyice azaldı şu an fark etmeyeceğim şekilde. Bu marka da olmaz diye alırsın ama şansına sana denk gelir. Sıcaklık konusunda çok iyi bunun dışın da.

Bende de zamanla artti hocam :( garantiye yollamayi dusunuyorum.

Büyük şanssızlık gerçekten, Bu arada yazılım üzerinden FPS sınırlayınca ses tamamen kesiliyor lakin bu sefer de oyun içinde garip bir efekt oluyor nişan aldığımda sağa sola dönerken çok test etmedim gerçi ama bir denemenizi öneririm bunu.

Büyük şanssızlık gerçekten, bu arada yazılım üzerinden FPS sınırlayınca ses tamamen kesiliyor lakin bu sefer de oyun içinde garip bir efekt oluyor nişan aldığımda sağa sola dönerken çok test etmedim gerçi ama bir denemenizi öneririm bunu.

Aynen hocam FPS limitoruyle oynuyorum bu yuzden cogunlukla.