Tabii ki de öyle hocam ama monitör alırken de Turbox gibi fason bir markayı tercih etmeyin sakın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki de öyle hocam ama monitör alırken de Turbox gibi fason bir markayı tercih etmeyin sakın.
Bütçem 36.000TL. 2 tane hazır sistem ve monitör önerisi istiyorum.
Yardımınız için teşekkürler. Sonra alırım artık.Adamakıllı 2 sistem 2 monitör yapamazsınız bu bütçeye sıfır olarak.
Önerebilirsem bunu önerebilirim monitör olmayacak ama. Ghost V1 Intel Oyun Bilgisayarı – i3 12100F – Gainward GeForce RTX 4060 – 16GB DDR4 – 500GB NVME M2 SSD – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
702TL farkla Vento yapın.
2 tane sepete eklenemiyor sanırım. Gainward nasıl bir markadır?
Yardımınız için teşekkürler. Sonra alırım artık.
2 tane sepete eklenemiyor sanırım. Gainward nasıl bir markadır?
Aynı adresden tespit edebilirler, iptal edebilirler mi?Ayrı ayrı hesaplardan alın 2 tane. Gainward fiyatına göre iyi markadır.
Aynı adresden tespit edebilirler, iptal edebilirler mi?
Teşekkürler, almaya çalışırım.Birini dukkaniniz veya iş yeri biride eve gelsin biri evdeki bir kişinin adina biri sizin adiniza gelsin.
Yeni farkettim de, Vento ile Everest arasında ne gibi bir fark var?Adamakıllı 2 sistem 2 monitör yapamazsınız bu bütçeye sıfır olarak.
Önerebilirsem bunu önerebilirim monitör olmayacak ama. Ghost V1 Intel Oyun Bilgisayarı – i3 12100F – Gainward GeForce RTX 4060 – 16GB DDR4 – 500GB NVME M2 SSD – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
702TL farkla Vento yapın.
Teşekkürler, almaya çalışırım.
Yeni fark ettim de, Vento ile Everest arasında ne gibi bir fark var?
700 TL'ye değer mi?