Detaylar
Kim cevapladı?Ryzen 5600 Xpg gammıx D35 ramİşlemci ne bilmiyoruz bellek ne bilmiyoruz. Voltaj ver düşürebilirsen düşür. Pek fark olmayacak zaten haberin olsun.
Hocam bende 3200 MHz 16 Gb ram vardı 3600 taktım çift kit 32 GB kasma hissi var şuanda oyunlar akıcı değil Cl değeri ile alakalı olabilirmi bu
İşlemci ne bilmiyoruz bellek ne bilmiyoruz. Voltaj ver düşürebilirsen düşür. Pek fark olmayacak zaten haberin olsun.
Onunla alakası yoktur.
Aldığım Mağazaya götürdüğümde test edildi bütün programlarla her hangi bir sorun gözükmuyor
Bellek ayarları yapılabiliyor.
Ekran görüntüsü paylaş.
RAM çiplerinizi paylaşın
Thaiphoon Burner aracılığıyla elinizdeki RAM'lerin çipini öğrenebilirsiniz. http://www.softnology.biz/files.html Program açıldığında EEPROM sekmesine gelip ''Read SPD'' ile başlayan sekmelere tıklayıp çıkan ekranı burada paylaşın. Örneğin benimki bu şekilde; Bakalım Technopat'ta...
ZenTimings
ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform.
Hocam formatı 4 ay falan önce attım zaten onla alakalası olucağını sanmıyorum Windows 11 kurdum flash ile yazdırıpÖnemli dosyaları yedekleyip sıfırdan Windows kurman senin için daha iyi bir yol olabilir.
ram ayarlarım bunlar şuanda stok sanırımBellek ayarları yapılabiliyor.
Ekran görüntüsü paylaş.
RAM çiplerinizi paylaşın
Thaiphoon Burner aracılığıyla elinizdeki RAM'lerin çipini öğrenebilirsiniz. http://www.softnology.biz/files.html Program açıldığında EEPROM sekmesine gelip ''Read SPD'' ile başlayan sekmelere tıklayıp çıkan ekranı burada paylaşın. Örneğin benimki bu şekilde; Bakalım Technopat'ta...www.technopat.net
![]()
ZenTimings
ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform.zentimings.protonrom.com
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Hocam formatı 4 ay falan önce attım zaten onla alakalası olucağını sanmıyorum Windows 11 kurdum flash ile yazdırıp
ram ayarlarım bunlar şuanda stok sanırım
Bunu değil attığım programlardan ekran görüntüsü paylaş.