Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
120 bin TL 2025 tarihli hasar kaydi var. Kaput degisen harici hatasiz boyasiz. 210 bin km. 1.2 atmosferik. Station Wagon. 2010 model. Pazarliksiz son fiyat 370 bin.

Motoruna laf soylemeyin. Yarisa gitmiyorum. Ha dizel olsaydi tadindan yenmezdi ama beni dusunduren hasar kaydinin yuksek olmasi. Arabam.com'un arabam kac para seyine arabayi girip trameri bilmiyorum deyince 420 bin lira diyor. Trameri girdigim zaman ise 370 bine dusuruyor araci. Ben bu arabayi piyasanin cok altinda diye dusunerek aldim. Sizce hata mi ettim?

Piyasadaki arabalardan cok daha temizdi ve fiyati da uygun gelmisti. Ilanlara bakiyorum 3-4 parca degisen ama trameri 1200 lira 2000 lira falan. Eski tarihli olunca oyle oluyor. tramer etki eder mi, aldigim fiyat kotu mu?

Ayni paraya 2005 - 2008 Symbol 1.5 dizellere bakiyordum ama kmleri biraz daha yuksek oluyordu. Hepsi gunes yanikliydi ve Symbol ile Clio arasinda ciddi konfor ve guvenlik farki var. Clio yeni sase ve altyapi iken Symbol 2000'den kalma Clio sasesi ve altyapisi kullaniyor ve tek hava yastikli.

2005-2008 Symbol ile aldigim Clio'yu ayni fiyat dusununce ne dusunuyorsunuz? Symbollerin de 2-3 parca boya veya 1-2 parca degisenlisi geliyordu ama tramerleri eski tarihli oldugu icin dusuktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sbm ye SMS gönderdiğinizde size hasar detaylarını veriyor aslında, ya da yine SBM de eksper raporlarını sorgulayabilirsiniz. 510 TL ücreti var.

O konudan eminiz. Degisen sadece kaput. Hasar kaydi da 2025 tarihli oldugu icin normal oldugunu biliyorum da bunlar aracin degerini dusurur mu, satarken dert olur mu diye soruyorum. 370 bin lira bahsettigim araba icin bu hasar kaydiyla iyi bir fiyat mi?

Gecen sene 2023 model Skoda'miza surttuler. tampon degisti sadece. 80 bin tramer cikti. O yuzden bu meblag normal ama kafama takiliyor yine de.