Sağolun hocam teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'de olsa direk alırdım zaten, şimdi yurtdışı kayıt olmuş 20 bin, kaçak IMEI desen ROM atınca gidecek bir de onunla uğraş, o yüzden pek alasım da gelmiyor.
dotsh
Üstün
30 bin*Türkiye'de olsa direk alırdım zaten, şimdi yurtdışı kayıt olmuş 20 bin, kaçak IMEI desen ROM atınca gidecek bir de onunla uğraş, o yüzden pek alasım da gelmiyor.
Pixel'lere IMEI bile atılamıyor.
Yurt dışı alınmazmış zaten. Türkiye'de satılmaması bayağı kötü. Gerçekten çok kaliteli cihazlar üretiyor ama kullanamıyoruz.
Yurt dışı alınmazmış zaten. Türkiye'de satılmaması bayağı kötü. Gerçekten çok kaliteli cihazlar üretiyor ama kullanamıyoruz.
Ama Nothing'lerin IMEI kaydı kolaylıkla yapılabiliyor
Ama Nothing'lerin IMEI kaydı kolaylıkla yapılabiliyor.
Kaçak Kürt mavisi Redmi
Arkadaşımda kaçak mavi Note 9 Pro var canı sıkıldıkça ROM yüklüyor IMEI atıyor Redmi'lerde de bayağı kolay herhalde.
Ali De Niro
Üstün
iPhone 13. Hayatlarında hiç iOS kullanmamış insanların bu tarz android ve iOS cihazların kıyasında direkt android olanı tavsiye etmeleri çok garip bir durum. iPhone alırsın beğenmezsen de birkaç ay sonra satarsın. Nothing'i beğenmezsen de ya yok parasına satmak ya da kullanmak zorundasın.
iPhone 13. hayatlarında hiç iOS kullanmamış insanların bu tarz Android ve iOS cihazların kıyasında direkt Android olanı tavsiye etmeleri çok garip bir durum. iPhone alırsın beğenmezsen de birkaç ay sonra satarsın. Nothing'i beğenmezsen de ya yok parasına satmak ya da kullanmak zorundasın.
Android'ler daha çok kullanıldığında değer kaybeder. Garantili sıfır kutusunda olduğu sürece pek değer kaybedeceğini düşünmüyorum.