cpulox

Başarılı
1707158194253.webp

Yukarıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Hem 1080p FPS oynayacağımdan hem de anakartı A620'den B650'ye yükseltebildiğim için ekran kartını 4070 yerine 4060 Ti'a düşürdüm. Ve daha ucuz tabii ki.

Elimde 2 tane M.2 SSD olacak bu yüzden de anakartı 2 tane slotu olandan almak istedim. Sizin yorumlarınız nedir? Alınır mı? RAM'i direkt 5600 MHz değerinde kullanabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
4060 alacağına 6750XT al. Hem 2K kartın olur hem daha güçlü bir sistemin olur.

Bu çok daha güçlü. Hem de ucuz.

2 tane M.2 SSD kullanacağını söylüyor sence sistemi oyun oynamak için mi alıyor? Oyun için AMD daha mantıklı fakat diğer şeyler için asla tercih etmem.

4060 alacağına 6750XT al. Hem 2K kartın olur hem daha güçlü bir sistemin olur.

Hocam AM5 stok fan ile kullanılır mı bilen varsa çünkü bunda herhangi bir ekstra soğutucu eklenmemiş.

Eki Görüntüle 16795

Yukarıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Hem 1080p FPS oynayacağımdan hem de anakartı A620'den B650'ye yükseltebildiğim için ekran kartını 4070 yerine 4060 Ti'a düşürdüm. Ve daha ucuz tabii ki.

Elimde 2 tane M.2 SSD olacak bu yüzden de anakartı 2 tane slotu olandan almak istedim. Sizin yorumlarınız nedir? Alınır mı? RAM'i direkt 5600 MHz değerinde kullanabilecek miyim?
Kötü.

Eski model ekran kartı, PowerBoost PSU, çöp SSD... Sırf ekran kartı biraz daha iyi kas gücüne sahip diye kesinlikle geri kalan bileşenleri çöp doldurmalı. Katılıyorum bu çöp düşünceye. Yaşasın çöplük.