X ekseni yamuk olabilir mi? Onu kontrol ettin mi? İki kısmada aynı boyutta bir şey ile kontrol et. Yamuksa egzantrik somunlar olur onla düzelt.
Tablada izler çıkıyorsa çok yakındır. Ayrıca retraction ayarını arttırman gerek çok fazla ipliklenme var.
Tekrar tabla ayarı yaptım ve değerler iyi çıkıyor hocam. Retraction ayarına bi bakayım.

V3 SE de yok diye biliyorum. S1 ve ELEGOO yazıcılarda oluyor.
Y ekseninde lineer kızak olduğundan yok diye biliyorum hocam. X ekseni normal tekerler ile haraket ediyor.

Sanmıyorum arkadaş yazıcıyı yeni almıştı filament 2 günde bayatlamaz. Sorun shroud kaynaklı da olabilir zaten ender V3 o konuda yetersiz Custom modlar çok iyi o konuda.

Microzey gibi bazı filementler bayat gelebiliyor. Ama en son bakılması lazım buna tabii ki.

Y ekseninde lineer kızak olduğundan yok diye biliyorum hocam. X ekseni normal tekerler ile hareket ediyor.

Microzey gibi bazı filementler bayat gelebiliyor. Ama en son bakılması lazım buna tabii ki.

Makerbot gibi fabrikada ambalaj sorunu yaşayan firmalar varda creality raporlarında öyle bir sorun yok. Tabii sizin dediğiniz gibi birçok faktör var mesela retraction tipi, soğutmaya göre baskı hızı, Max volumetric Speed. 3D yazıcı işi çok uğraştırıcı :rolleyes:

Makerbot gibi fabrikada ambalaj sorunu yaşayan firmalar varda creality raporlarında öyle bir sorun yok. Tabii sizin dediğiniz gibi birçok faktör var mesela retraction tipi, soğutmaya göre baskı hızı, Max volumetric Speed. 3D yazıcı işi çok uğraştırıcı :rolleyes:

Her gülün bir dikeni vardır demisler hocam. Her ayarı deneyerek illaki bulunur ama bu süreçte saçlarda yolunur :D