KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 7 Ekim 2025 #21 Yani üstü pürüzsüzdü (hello kitty). Dedikleriniz iyi hoş ama o kadar da samimi değilim darlamak da istemiyorum ucuz bir model için. Son düzenleme: 7 Ekim 2025
Yani üstü pürüzsüzdü (hello kitty). Dedikleriniz iyi hoş ama o kadar da samimi değilim darlamak da istemiyorum ucuz bir model için.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.476 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.080 Yer İstanbul 7 Ekim 2025 #22 alperen dedi: Yanlış link atmışım arkadaşlar. Hello Kitty Keychain by The_A_Beauchamp A Hello Kitty KeychainBest Printed with two colors, using either a filament change or by printing the two halves separately. www.thingiverse.com Genişletmek için tıkla... Bu da ayrı katman mantığı yine aynı şekilde basar lakin bu modeli kim yaptıysa bayağı dandik Blender da düzgün çıktı alınmayan fbx dosyası gibi görünüyor. alperen dedi: Yani üstü pürüzsüzdü (hello kötü). Dedikleriniz iyi hoş ama o kadar da samimi değilim darlamak da istemiyorum ucuz bir model için. Genişletmek için tıkla... İroning (ütüleme) denen zımbırtıyı seçeneklerden aç de yeter
alperen dedi: Yanlış link atmışım arkadaşlar. Hello Kitty Keychain by The_A_Beauchamp A Hello Kitty KeychainBest Printed with two colors, using either a filament change or by printing the two halves separately. www.thingiverse.com Genişletmek için tıkla... Bu da ayrı katman mantığı yine aynı şekilde basar lakin bu modeli kim yaptıysa bayağı dandik Blender da düzgün çıktı alınmayan fbx dosyası gibi görünüyor. alperen dedi: Yani üstü pürüzsüzdü (hello kötü). Dedikleriniz iyi hoş ama o kadar da samimi değilim darlamak da istemiyorum ucuz bir model için. Genişletmek için tıkla... İroning (ütüleme) denen zımbırtıyı seçeneklerden aç de yeter