Phantom spirit SE Noctua D15'i (10.000 TL) üzen bir soğutucu, sizdeki tek kule soğutucu ile kıyaslanamaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Değer ki. Phantom spirit ile kıyaslanamaz Halo 212.
Ben 65 70 derecelerde gezsin istiyorum.
Phantom spirit SE Noctua D15'i (10.000 TL) üzen bir soğutucu, sizdeki tek kule soğutucu ile kıyaslanamaz.
Fiyatı neden bu kadar uygun.
Firma politikası öyle, yüksek performans iyi fiyat.
Hocam ürün iyi işte fiyatı da iyi neden bu kadar sorguluyorsunuz? Test videolarına bakın bize inanmıyorsanız.
Hui
Uzman
Bende 7700 kullanıyorum ve CS'de oynuyorum şu an Phantom spirit takılı ve 81 dereceye çıkıp inebiliyor. PS yerine DeepCool LS520 SE önerebilirim en azından 75 derecelerde takılıyor ayrıca 7700 sıcak çalışıyor eğer 84'e anlık çıkıp iniyorsa para harcamaya değmez. Gaza gelip PS falan alma.
Bende 7700 kullanıyorum ve CS'de oynuyorum şu an Phantom spirit takılı ve 81 dereceye çıkıp inebiliyor. PS yerine DeepCool LS520 SE önerebilirim en azından 75 derecelerde takılıyor ayrıca 7700 sıcak çalışıyor eğer 84'e anlık çıkıp iniyorsa para harcamaya değmez. Gaza gelip PS falan alma.
O zaman pek de gerekli değil öyle mi?
7800X3D ile 75 üstünü görmüyoruz.Bende 7700 kullanıyorum ve CS'de oynuyorum şu an Phantom spirit takılı ve 81 dereceye çıkıp inebiliyor. PS yerine DeepCool LS520 SE önerebilirim en azından 75 derecelerde takılıyor ayrıca 7700 sıcak çalışıyor eğer 84'e anlık çıkıp iniyorsa para harcamaya değmez. Gaza gelip PS falan alma.
O soğutucu sesli çalışıyormuş sanırım.
Hui
Uzman
Eğer bu ısı sıçrayışı anlık oluyorsa gerek olmadığını düşünüyorum.
7800x3D oyunlarda daha serin çalışır. Google search edip yabancı temelli forumlarda detaylı inceleme bulabilirsin.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-