Bütçe
4000

shadyli

Gelişen
Aşağıdaki kriterleri karşılayan bir kulak içi kulaklık (in-ear) ve gerektiğinde ses kartı önerilerinize ihtiyaç duymaktayım:
bütçe: Maksimum 4.000 TL (kulaklık ve ses kartı kombinasyonu bu tutara dahil edilecektir).

Mevcut Sorunlar:
  • Kablolu HyperX Cloud 3 modelini kullanıyorum; ancak ses kalitesi beklentilerimi karşılamıyor.
  • Uzun süreli kullanımda rahatsız edici bir ergonomiye sahip, baş bölgemde ağrıya neden oluyor.
Kullanım amacı:
  • Öncelikli: Müzik dinleme ve hikaye odaklı oyunlar (atmosferik seslerin net duyulması önemli).
  • İkincil: Rekabetçi FPS oyunlarında (ayak sesi, silah sesleri gibi detayların algılanabilir olması).
Teknik Beklentiler:
  • Ergonomik tasarım ve uzun süreli konfor.
  • Ses kartı önerilecekse, kulaklıkla uyumlu ve bütçe dahilinde olmalıdır.
Bu doğrultuda, teknik özellikleri, fiyat-performans dengesi ve kullanıcı deneyimleriyle öne çıkan ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki kriterleri karşılayan bir kulak içi kulaklık (in-ear) ve gerektiğinde ses kartı önerilerinize ihtiyaç duymaktayım:
bütçe: Maksimum 4.000 TL (kulaklık ve ses kartı kombinasyonu bu tutara dahil edilecektir).

Mevcut Sorunlar:
  • Kablolu HyperX Cloud 3 modelini kullanıyorum; ancak ses kalitesi beklentilerimi karşılamıyor.
  • Uzun süreli kullanımda rahatsız edici bir ergonomiye sahip, baş bölgemde ağrıya neden oluyor.
Kullanım amacı:
  • Öncelikli: Müzik dinleme ve hikaye odaklı oyunlar (atmosferik seslerin net duyulması önemli).
  • İkincil: Rekabetçi FPS oyunlarında (ayak sesi, silah sesleri gibi detayların algılanabilir olması).
Teknik Beklentiler:
  • Ergonomik tasarım ve uzun süreli konfor.
  • Ses kartı önerilecekse, kulaklıkla uyumlu ve bütçe dahilinde olmalıdır.
Bu doğrultuda, teknik özellikleri, fiyat-performans dengesi ve kullanıcı deneyimleriyle öne çıkan ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bunlari al. Mukemmel ikili olurlar. Butceyi azicik geciyor ama harika olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlari al. Mukemmel ikili olurlar. Butceyi azicik geciyor ama harika olur.

Teşekkür ettim. Sanırım tek eksik mikrofon burada...

Yurtdışı için ne dersiniz? Kulaklık + ses kartı ya da kulaklık mikrofon vb.

Teşekkür ettim. Sanırım tek eksik mikrofon burada...

Yurtdışı için ne dersiniz? Kulaklık + ses kartı ya da kulaklık mikrofon vb.
Bunlar guzel secim olur.

Ses karti olarak Moondrop Dawn Pro'yu oneririm yine.

Bunlar guzel secim olur.

Ses karti olarak Moondrop Dawn Pro'yu oneririm yine.

Mikrofonlu olduğu için DSP sürümünü alabilirim ama type c olarak geliyormuş. Bilgisayarımda type c girişi yok. Ses kartını şimdilik geçtim de aşağıdaki gibi bir dönüştürücü kullansam herhangi bir sorun olur mu acaba?