Son düzenleme:
Kutu ve fatura olması + kar kazandırıyor.

Dostum yakın zamanda XR sattım. Sattığım kişi de çevremden oldu. Çünkü cihazı kimse almaya yeltenmedi, yeltenenler ise çok fiyat kırdı. Cihazın çalışırında hiçbir sorun yok, batarya harici değişimi vs yok. Açıklaması zaten dürüstçe her şeyi yazdım ve ekran sürelerine kadar attım. Kutu fatura her şey var. Kasası da temiz. Cihaz düştüğü için ekranında sorun oldu ve sadece ekrana sert bastırırsan ekran gidiyordu. Ancak kilit düğmesine basınca kilitleniyor, tekrar basınca kaldığın yerden devam ediyordun. Yani böyle de kullanabilirsin sert basmadığın sürece günlük kullanım da engeli yok, istersen de ekran değişimi var orijinal ekranı 2000'e taktırdım ve öyle sattım. Ben 7000'e koymuştum ve 6000'e okeydim. Herkes daha aşağısına istedi ve vermedim. En sonunda yakınıma gitti ve çok memnun. Zaten pili de çok iyiydi.
Kısacası senin attığın cihaz ölmüş ağlayanı yok. Elinde kalır veya zarara girersin. Şu an Honor 400 kullanıyorum ve bu XR'ı özlüyorum bu arada. Bilseydim ekranının bu kadar iyi olacağını tamirden sonra ben telefon almazdım o derece. Face ID çalışmaya devam ediyor bu arada.

1768252223171.webp

1768252234442.webp

1768252351950.webp

1768252241265.webp