Wraith Esports 4 aylık hatalı ATK Battle Axe Pro'yu değiştirir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın elimden geldiğince anlayacağınız dilden anlatmaya çalışıyorum. THH bir "mahkeme" değildir, THH'nin verdiği her karar "doğru" değildir. Kanunların kararlara itiraz hakkı tanımasının gereği bundandır. Kaldı ki mahkemeler bile hatalı karar veriyor ve bizler bu yüzden itiraz edip istinaf mahkemelerine başvuruyoruz veya devamında Yargıtay'a başvuruyoruz.

İnatlaştığınız karar bir THH kararı, bir mahkeme değil. O sonundaki itiraz yolu yukarıda anlattığım sebepten dolayı yazıyor zaten. THH yanlış karar verdiyse bu THH'nin sorunu. Ancak siz kaybetme ihtimalinden korkmuşsunuz, konforlu alanınızdan kendinizi çıkarmamışsınız ve yanlış verilmiş bir karara itiraz etmeyip bu yanlış kararı kesinleştirmişsiniz. Sonra da gelip bu yanlış karar üzerinden inatlaşıyorsunuz.

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Cümlelerinizi ihtimal üzerine kurun, kesin yargılar kullanmayın. Kesin yargılar kullandığınız için yanlış bilgi veriyorsunuz zaten.

Bu işin mesleğini biz yapıyor olmamıza rağmen insanlara artistlik yapmadan, kibar dille anlatıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama birkaç tane THH başvuru yapan birisi Tüketici Hukuku alanında profesör gibi davranıyor. Yazık.

Tek sorunumuz kullanıma engel olması mıdır değil midir? Ayakkabılara red verirler "neyse" denmesi, teknolojik ürünler kabul edilir denmesi doğru bir şey mi? Yanlış bilgi değil denilmiş, bravo.

Bu konuda kimse size aksini söylemedi zaten. Tartıştığınız üye zaten kesin yargıda bulunmamış, bir ihtimalden bahsetmiş. Sizin bilmediğiniz halde kesin yargılarda bulunmaya inatla devam etmeniz gibi davranmamış zaten.

En doğru bilgi veren sizsiniz, evet öyle. Mesleğini yapıyor olmanız her şeyi en doğru bilen siz olduğunuz anlamına gelmez, yazık demeniz de ne kadar profesyonel olduğunuzu anlatıyor.

Ben Wraith'e yazdım da Wraith değiştirmesse THH'ye mi başvurayım?
Evet, devamında THH'ye başvurabilirsiniz.

En doğru bilgi veren sizsiniz, evet öyle. Mesleğini yapıyor olmanız her şeyi en doğru bilen siz olduğunuz anlamına gelmez, yazık demeniz de ne kadar profesyonel olduğunuzu anlatıyor.
Bir avukattan ziyade bakkal Ahmet amca doğrusunu biliyordur kesin, haklı olabilirsiniz. Siz hayatınıza bu şekilde devam edebilirsiniz, ancak ısrarla başkalarını yanlış bilgilendirmeye çalışıp insanlara zarar vermeyin. En azından ben denk geldiğimde müsaade etmeyeceğim.

Genel itibariyle konu gereksiz tartışmalara evrileceğinden konuyu kilitliyorum. Esasen konu sahibine yeteri kadar açıklama yapılmış. Yine de konu sahibinin kafasında hala soru işaretleri varsa konuyu raporlayabilir. Devamında yardımcı oluruz ve konunun kilidini kaldırırız. Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…