Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arda24142

Becerikli
4 aylık ATK Battle Axe Pro'm var. Manyetik olan üst taban hatalı, yani normale göre tam oturmuyor. Kusursuz oturması gerekirken kapağı birleştirdiğimde bir yerde boşluk kalıyor ve sanırsam bastırınca ses çıkarıyor. Wraith bu durumda kusurlu ürün değişimi yapar mı?

4 aylık ATK Battle axe Pro'm var. Manyetik olan üst taban hatalı, yani normale göre tam oturmuyor. Kusursuz oturması gerekirken kapağı birleştirdiğimde bir yerde boşluk kalıyor ve sanırsam bastırınca ses çıkarıyor. Wraith bu durumda kusurlu ürün değişimi yapar mı?

Teoride evet ama pratikte şüpheli ama THH ile uğraşırsanız her şekilde yaparsınız ama Wraith uğraştırır. Onun dışında değişim ve para iadesi hakkınız ilk 6 ay olması gerekir.

• Beğenmedim
İfadeler: d0m
Teoride evet ama pratikte şüpheli ama THH ile uğraşırsanız her şekilde yaparsınız ama Wraith uğraştırır. Onun dışında değişim ve para iadesi hakkınız ilk 6 ay olması gerekir.

Hocam THH nedir değişim istiyorum sağ elimin geldiği yer her kaldırıp bastırdığımda ses çıkarıyor Wraith'e mail attım ve Instagram'dan yazdımda ne yapmam lazım başka.

Hocam THH nedir değişim istiyorum sağ elimin geldiği yer her kaldırıp bastırdığımda ses çıkarıyor Wraith'e mail attım ve Instagram'dan yazdımda ne yapmam lazım başka.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursunuz, olmadı para iadesi ve değişim hakkınız bulunur. Bu hakları isteyebilirsiniz, olmadı THH'ye başvurursunuz. @Şişman Adam aktifse o daha iyi yardımcı olur.

THH, Tüketici Hakem Heyeti bu arada, onu söyleyeyim.

Türkiye hakem heyetine başvurursunuz, olmadı para iadesi ve değişim hakkınız bulunur. Bu hakları isteyebilirsiniz, olmadı THH'ye başvurursunuz. @Şişman Adam aktifse o daha iyi yardımcı olur.

Eyvallah hocam çok da uğraşmak istemiyorum ama başvuracağım çok büyük bir sorun değil ama rahatsız ediyor nasıl olsa ben yapmadım kapakta zaten bir çıkıntı gibi bir şey var üst tabanında.

Türkiye hakem heyetine başvurursunuz, olmadı para iadesi ve değişim hakkınız bulunur. Bu hakları isteyebilirsiniz, olmadı THH'ye başvurursunuz. @Şişman Adam aktifse o daha iyi yardımcı olur.

THH Türkiye hakem heyeti bu arada onu söyleyeyim.

Yani Wraith değişim yapmaz ise başvururum.

Eyvallah hocam çok da uğraşmak istemiyorum ama başvuracağım çok büyük bir sorun değil ama rahatsız ediyor nasıl olsa ben yapmadım kapakta zaten bir çıkıntı gibi bir şey var üst tabanında.

Yani Wraith değişim yapmaz ise başvururum.

Aklıma takılan kısım bu süreç ile uğraşırken Wraith mesela destek vermedi diyelim ama ilk 6 ay geçerse THH'ye başvurabilir misiniz bilmiyorum.

• Beğenmedim
İfadeler: d0m
Aklıma takılan kısım bu süreç ile uğraşırken Wraith mesela destek vermedi diyelim ama ilk 6 ay geçerse THH'ye başvurabilir misiniz bilmiyorum.

İlk 6 ay içerisinde oluşan sorunlarda THH tamamen tüketici tarafında olmuyor, ben 4 aylık ayakkabım için başvuru yaptım, red kararı çıkarmıştı THH sorun yoktur diye.

Bir de hocam kullanıma engel olması lazım mı bunun çok engel yok ama düzgünde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.