Krmm

Üstün
Arkadaşlar beyaz ve RGB'li, 4 pinli PWM şeklinde 4 adet fan alacağım. Şık olması önemli. Aklımda Lian Li'nin fanları var. 4 pinli mi bunlar? Lian Li'nin diğer fanlarından da önerebilirsiniz. Teşekkürler.

Lian Li Uni Fan SL-Infinity Beyaz 120 mm 3'lü ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 3 tane bundan öne,

Lian Li Uni Fan SL-Infinity Beyaz 12 cm ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 1 tane bundan arkaya egzoz.

-Lian li fanlar için ayrı, RGB kablolar için ayrı kontrolcü kullanıyor. İkisi için tek bir kablo standardı ve kontrol yapamamışlar Corsair gibi! İki farklı kontrolcü kullandığı için anakartın üstünde USB 2.0 başlıkları yetersiz kaldı ve bu yüzden de 24 PIN kablosunda RGB çalıştıramadık. USB 2.0 çoklayıcı takılması gerek.

-Lian Li sitesinde üç farklı yazılım var ve sitedeki bazı yazılımlar Google Drive’dan indiriliyor. Şaka gibi.

-Yazılım çalışmıyor, forumlar sorun yaşayanlarla dolmuş taşmış durumda. Biz de çalıştıramadık zaten.

-Ürünler microUSB kullanıyor. Sene oldu 2024, hala microUSB!

-Yazılım leş gibi. "Apply" diyorsun uyguladı mı uygulamadı mı anlaşılmıyor.-Kullanma kılavuzu net değil. Kılavuza göre tek kabloya 6 fan bağlanabiliyor ama bağladığınızda üç fanın RGB'si yanmıyor.

şu mu hocam : Lian Li Uni Fan SL120 V2 Beyaz 12 cm 3'lü ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ve memnun musunuz ? Görüntü olarak nasıl ?

Teşekkür ediyorum bakacağım buna. Bu arada lian liyi neden önermediniz sormayı unuttum. Recep baltaş olayı nedir ?
Bendeki kasa mini olduğundan üst tarafa egzoz olarak taktım. Görseli düzgün kasalarda daha şık durur. Daha önce kullandığım Noctua NF A12x15 ve Arctic P12 ARGB fanlardan daha sessiz.

Yeni versiyonlarda ekstra kontrolcüye gerek kalmıyor.

Bendeki kasa mini olduğundan üst tarafa egzoz olarak taktım. Görseli düzgün kasalarda daha şık durur. Daha önce kullandığım Noctua NF A12x15 ve Arctic P12 ARGB fanlardan daha sessiz.

Yeni versiyonlarda ekstra kontrolcüye gerek kalmıyor.
Hocam bu v2'yi alacam gibi. Bir 3 lü alacam bir de tekli. Üçlünün içinden kontrolcü çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Şunu anlayamadım. Şimdi bu kontrolcü üzerinden sadece ışıklandırmayı mı kontrol ediyoruz ? Fan hızı için pwm ayarını nasıl yapacaz ?