40.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL
Isınması biraz kötü oldu. Nitro 5 gibi uçak sesi kıvamında fan sesi çıkartıyor mu?
Yok. O konuda kimse Nitro 5'i gecemez.

Watt limiti koyarsam ne kaybederim?
Ne kaybedersin?: Guc kaybedersin. Daha az FPS alirsin. Citir cerez oyunlarda kullan fakat daha fazla guc isteyen oyunlarda kullanma.
Ne kazanirsin?: Watt limiti koyarsan cihaz hem serin calisip, sicakliklari duser hem de daha uzun pil omru alirsin. YouTube'da veya diger multimedya programlarini kullanirken Watt limiti koyman yararina.

@yusufumm07 , Ben dediğin kişinin grubundayım, açıklama olarak şaibeli bir s1 cihaz gösterildi. Kesin bir kanıt almadım kesinlikle. Bulursan paylaş önermeyi bırakalım.

Isınması biraz kötü oldu. Nitro 5 gibi uçak sesi kıvamında fan sesi çıkartıyor mu?

Watt limiti koyarsam ne kaybederim?

Ve ne kazanırım?
Bu cihaza watt limiti değil de sıcaklık limiti koyuluyor, anlık takılmalara ve performans kaybına sebep olur. Oyundan oyuna değişmekle birlikte fark edersin bunu.

Son düzenleme:
@yusufumm07 , Ben dediğin kişinin grubundayım, açıklama olarak şaibeli bir s1 cihaz gösterildi. Kesin bir kanıt almadım kesinlikle. Bulursan paylaş önermeyi bırakalım.

Bu cihaza watt limiti değil de sıcaklık limiti koyuluyor, anlık takılmalara ve performans kaybına sebep olur. Oyundan oyuna değişmekle birlikte fark edersin bunu.
Sıcaklık limiti dediğiniz nedir?

O zaman daha serin çalışır ama fan sesi yükselmez mi? Watt limit koyulabiliyor mu peki sıcaklık limitlendiğinde?
O sıcaklığa yaklaştığında performans kısıyor ki daha fazla ısınmasın. Fan sesi zaten sıcaklıkla değişen bir şey. Yaptığımız işlem fan sesini etkilemez.

Geri
Yukarı Alt