ErdemOguzC
Uzman
Selamlar, 35.000 - 40.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle hem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacak hem de ileride parça yükseltmeye müsait bir kasa almak istiyorum.
Bütçe biraz daha çıkar mı?Selamlar, 35.000 - 40.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle hem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatacak hem de ileride parça yükseltmeye müsait bir kasa almak istiyorum.
Evet. Kusura bakmayın yemek yiyordum bildirim gelmemiş geç gördüm.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Burası toplam 53.000 tutuyor. Hazır sistem bu var:
Fakat benim topladığımın parça kalitesi daha iyi.
RAM olarak bu daha iyi olmaz mı? Goodram daha iyiyse bilmiyorumdur.
Vatan'da adam akıllı bir sistem yok. Daha doğrusu adam akıllı herhangi bir sistem yok. Zorda kalmadıkça toplama alın.Hocam RAM'lerin fiyatı çok artmış ya.
Hocam bir de vatandaki OEM sistemmi yoksa sizim OEM sistemmi daha iyi.
Şu an piyasada bulunan çoğu hazır sistemlere koyulan SSD'ler, anakartlar, PSU'lar, RAM'ler bayağı kötü. Özellikle AM5 tarafında RAM bayağı önemli. Benim topladığım sistem eksiksiz.Hocam RAM'lerin fiyatı çok artmış ya.
Hocam bir de vatandaki OEM sistemmi yoksa sizim OEM sistemmi daha iyi.