Bütçe
40.000 TL

J3Mehmet

Uzman
Herkese iyi sosyaller.

Konu başlığındada belli olduğu üzere şu an 30.000 - 40.000 TL fiyat bandında oyun oynayabileceğimiz ara sıra vs yayın açabileceğimiz kasa ve monitör tavsiye edebilir misiniz? Monitör 27 inç ve Curved olursa iyi olur. Curved yoksa 27 inç olması çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hazır sistem için bu şekilde.

Hazı sistem için bu şekilde

İtopya sitesinde bulunan sistemde 4060 Ti stoğu bitmiş, 4060 ile alabiliyorsunuz. Attığınız 2. sistem ise bütçeyi aşmış, 40.000 TL'ye monitör dahil önermek gerek.

Merhaba, aşağıdaki sisteme göz atabilirsiniz:

Bu sistem gayet iyi. Eğer uzun süre yükseltme yapılmayacaksa RAM'i çiftleyip SSD'yi Kingston NV3 1 TB yaparak alınırsa tadından yenmez. Monitör olarak çok bilgili olduğum söylenemez ama 1080P için attığım monitör gayet iyi olur diye düşünüyorum. Daha bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur tabi.

Bu sistem gayet iyi. Eğer uzun süre yükseltme yapılmayacaksa RAM'i çiftleyip SSD'yi Kingston NV3 1 TB yaparak alınırsa tadından yenmez. Monitör olarak çok bilgili olduğum söylenemez ama 1080P için attığım monitör gayet iyi olur diye düşünüyorum. Daha bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur tabi.

Bu sistem indirimdeyken konu açıldı, 29.999 TL'ye düştüğü için çok uygun olarak görüldü ve önerildi. Şu an 1000 lira daha ucuz. Konu sahibi Kasım indirimlerini kaçırdı diye üzülecektim ama sevindim şu an.

Sistemdeki ekran kartı RTX Olan versiyonu yok mu acaba arkadaş hiç amd kullanmadı teşekkürler şimdiden

Sistemdeki ekran kartı RTX Olan versiyonu yok mu acaba arkadaş hiç amd kullanmadı teşekkürler şimdiden
Curved olan ve 27 inç olan yok mudur hocam yada 27 inç