Aynı modelin Intel işlemcili versiyonunu kullanıyorum. Eğer Apple almayacaksanız tercih edilebilir bir model. İlk olarak olumlu özelliklerini söylemem gerekirse pil ömrü kesinlikle iyi hatta bazen işe gittiğim zaman laptopu şarja takmıyorum ve günü tamamlayabiliyorum. OLED ekranı ise efsane. Hafif, ince ve elit bir tasarımı var. Oyun performansı ise gayet iyi( bende Intel Ultra 255h+32 GB RAM olduğunu unutmayın). Grafik gerektirmeyen oyunları gayet iyi oynatırken Intel XeSS teknolojisi olan oyunlarda ise muhteşem bir performans alabiliyorsunuz. Bunun dışında re: 4, Death Stranding gibi oyunlar rahatlıkla oynatılıyor. Hoparlör kalitesi ve Wi-Fi kalitesi ise muhteşem.
Olumsuz özelliklerine gelirsek gelen termal macun inanılmaz kalitesiz ve ürün termal macun tazelemesinden sonra bile ısınıyor. Tabii bunda Intel işlemcilerin ekstra ısınması, yaşadığım yerin inanılmaz nemli ve 35 derece bir bölge olmasının da etkileri olabilir. Eğer laptopum ısınmasın, yükte 80 dereceyi geçmesin gibi talepleriniz varsa bu laptop sizin için değil(Intel modeli için konuşuyorum tekrar söylüyorum). Eğer AMD modelinde bu ısınma problemi yoksa %100 önereceğim bir model. Eğer kampanya devam ediyorsa hediye oyunlarınızı almayı unutmayın(intel sitesinden).