Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 6 Ekim 2025 #11 26919 dedi: The Last of Us: Part 1 benim Epic Games hesabımda var ama daha oynamadım, PlayStation 5'de birkaç saat oynamıştım ama. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynayın hocam. Bir kesim ilk oyunu daha çok seviyor ama bence ikinci oyun ilkinin üstüne çok şey koymuş.
26919 dedi: The Last of Us: Part 1 benim Epic Games hesabımda var ama daha oynamadım, PlayStation 5'de birkaç saat oynamıştım ama. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oynayın hocam. Bir kesim ilk oyunu daha çok seviyor ama bence ikinci oyun ilkinin üstüne çok şey koymuş.
KS KS 2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 6 Ekim 2025 #12 Wexiar dedi: Kesinlikle oynayın hocam. Bir kesim ilk oyunu daha çok seviyor ama bence ikinci oyun ilkinin üstüne çok şey koymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben The Last of Us: Part 1'i aldım kartım da para olmasına rağmen 2'yi bir türlü almadı bende 1'i aldım. Zaten Part 1 %50 indirimdeydi iyi oldu, oyun artık Steam hesabımda. Güzelce ilk oyunu buradan bitireceğim. Hermione Jean Granger dedi: E ne güzel, sıfırdan başlayıp Part 1'i bitirirsiniz. Daha sonra ikinci oyunu oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Part 1'i Steam hesabıma aldım hocam %50 indirimdeydi iyi oldu, ileri de alırım Part 2'yi zaten fiyat olarak çok bir şey düşürmemişler.
Wexiar dedi: Kesinlikle oynayın hocam. Bir kesim ilk oyunu daha çok seviyor ama bence ikinci oyun ilkinin üstüne çok şey koymuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben The Last of Us: Part 1'i aldım kartım da para olmasına rağmen 2'yi bir türlü almadı bende 1'i aldım. Zaten Part 1 %50 indirimdeydi iyi oldu, oyun artık Steam hesabımda. Güzelce ilk oyunu buradan bitireceğim. Hermione Jean Granger dedi: E ne güzel, sıfırdan başlayıp Part 1'i bitirirsiniz. Daha sonra ikinci oyunu oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Part 1'i Steam hesabıma aldım hocam %50 indirimdeydi iyi oldu, ileri de alırım Part 2'yi zaten fiyat olarak çok bir şey düşürmemişler.