mashaaaa

Gelişen
400-500 FPS alıyorum. 360 Hz monitörüm var ama oyun bana o akıcılığını hissettirmiyor. Sanki 60 Hz'de oynuyormuşum gibi. Aklıma gelen her şeyi denedim olmadı.

Ekran ayarları>gelişmiş ekran ayarları kısmından 360Hz seçtiniz mi? Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 360Hz olarak ayarlı mı?

Ekran ayarları>gelişmiş ekran ayarları kısmından 360Hz seçtiniz mi? Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 360Hz olarak ayarlı mı?

Bana FPS değerleri biraz saçma geldi. R5 5600X ve RX 6700 ile benzer FPS alıyorum. (1080p Low ayarlarda).
inanın banada saçma geliyor ama çok oynuyor 700 fpsi de görüyor ama genel olarak 400 fps

Oyun için grafik ayarları kısmında da 360Hz ayarlı mı?

FreeSync açık mı?

AMD Radeon Software kısmından anti lag açın.

AMD ayarlarından Radeon gelişmiş senkronizasyon ayarını kapalı yapın.
hocam hepsini yaptım anti lag açık fpsi sabitlemek istedıgım zaman sorun çözülüyor gibi oluyor ama bu sefer dahada beter oluyor oyun içersinde 360 hz olarak görünüyor ve şöylede bir saçmalık var oyunu sadece pencere modunda akıcı bir şekilde oynıyabiliyorum

tam ekran iyileştirmelerini yaptım eğer onu soracaksanız

Bildiğim kadarıyla bazen AMD işlemciler oyuna gelen yeni yamadan sonra ön belleğine kaydetmek için başta 1-2 oyun sorunlu bir deneyim yaşatıyor ama sonra sorunsuz oynanıyor. Kuzenim de durum hep bu. Ayrıca RX 6700 XT ve R5 5600'lü sisteme sahip. 300-400 FPS çok rahat akıcı oynuyor.

Oyun için grafik ayarları kısmında da 360Hz ayarlı mı?

FreeSync açık mı?

AMD Radeon Software kısmından anti lag açın.

AMD ayarlarından Radeon gelişmiş senkronizasyon ayarını kapalı yapın.
FreeSync açık ise kapatması mı gerekiyor arkadaşın? Bilmediğimden soruyorum.
Ben de RTX 2060 - i5 10400F işlemci var.
Monitörüm 240 Hz fakat FPS 135-230 arası gidip geliyor.
Yani ben hiç 240 FPS ve üstü oynamadığımdan, monitörümden tam verim alamıyorum ve PC kasıyor.
Ben de NVIDIA G-Sync açık. Kapatmam mı gerekiyor yine de?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Bildiğim kadarıyla bazen AMD işlemciler oyuna gelen yeni yamadan sonra ön belleğine kaydetmek için başta 1-2 oyun sorunlu bir deneyim yaşatıyor ama sonra sorunsuz oynanıyor. Kuzenim de durum hep bu. Ayrıca RX 6700 XT ve R5 5600'lü sisteme sahip. 300-400 FPS çok rahat akıcı oynuyor.

FreeSync açık ise kapatması mı gerekiyor arkadaşın? Bilmediğimden soruyorum.
Ben de RTX 2060 - i5 10400F işlemci var.
Monitörüm 240 Hz fakat FPS 135-230 arası gidip geliyor.
Yani ben hiç 240 FPS ve üstü oynamadığımdan, monitörümden tam verim alamıyorum ve PC kasıyor.
Ben de NVIDIA G-Sync açık. Kapatmam mı gerekiyor yine de?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Açık olması lazım. Kontrol etsin diye söylemiştim.