Detaylar
Kim cevapladı?ekran kartım amd ve evet ayarlardan 360 hx olarak ayarladım amd ryzen 5 7500f işlemcim,amd ryzen 7700xt ekran kartımEkran ayarları>gelişmiş ekran ayarları kısmından 360Hz seçtiniz mi? Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 360Hz olarak ayarlı mı?
Ekran kartım AMD ve evet ayarlardan 360 hx olarak ayarladım.
Oyun için grafik ayarları kısmında da 360Hz ayarlı mı?
FreeSync açık mı?
AMD Radeon Software kısmından anti lag açın.
AMD ayarlarından Radeon gelişmiş senkronizasyon ayarını kapalı yapın.
Ekran ayarları>gelişmiş ekran ayarları kısmından 360Hz seçtiniz mi? Bir de NVIDIA Denetim Masası'ndan 360Hz olarak ayarlı mı?
inanın banada saçma geliyor ama çok oynuyor 700 fpsi de görüyor ama genel olarak 400 fpsBana FPS değerleri biraz saçma geldi. R5 5600X ve RX 6700 ile benzer FPS alıyorum. (1080p Low ayarlarda).
hocam hepsini yaptım anti lag açık fpsi sabitlemek istedıgım zaman sorun çözülüyor gibi oluyor ama bu sefer dahada beter oluyor oyun içersinde 360 hz olarak görünüyor ve şöylede bir saçmalık var oyunu sadece pencere modunda akıcı bir şekilde oynıyabiliyorumOyun için grafik ayarları kısmında da 360Hz ayarlı mı?
FreeSync açık mı?
tam ekran iyileştirmelerini yaptım eğer onu soracaksanız
amd yi ddu ile sildim ve sadece driverı yükledim ama yine aynı sonuç kafayı yemek üzereyim ve sadece valorant böyle cs de oyunu inanılmaz akıcı oynuyoruöm
akşam deneyim sonucun değişecegını sanmıyorum onuda yapmıştım diye hatırlıyorum çünkü@mashaaaa, monitörün Freesync özelliğini kapatıp dener misiniz?
FRiVZ
Uzman
Bildiğim kadarıyla bazen AMD işlemciler oyuna gelen yeni yamadan sonra ön belleğine kaydetmek için başta 1-2 oyun sorunlu bir deneyim yaşatıyor ama sonra sorunsuz oynanıyor. Kuzenim de durum hep bu. Ayrıca RX 6700 XT ve R5 5600'lü sisteme sahip. 300-400 FPS çok rahat akıcı oynuyor.
Ben de RTX 2060 - i5 10400F işlemci var.
Monitörüm 240 Hz fakat FPS 135-230 arası gidip geliyor.
Yani ben hiç 240 FPS ve üstü oynamadığımdan, monitörümden tam verim alamıyorum ve PC kasıyor.
Ben de NVIDIA G-Sync açık. Kapatmam mı gerekiyor yine de?
Yardımcı olursanız sevinirim.
FreeSync açık ise kapatması mı gerekiyor arkadaşın? Bilmediğimden soruyorum.Oyun için grafik ayarları kısmında da 360Hz ayarlı mı?
FreeSync açık mı?
Yani ben hiç 240 FPS ve üstü oynamadığımdan, monitörümden tam verim alamıyorum ve PC kasıyor.
Açık olması lazım. Kontrol etsin diye söylemiştim.Bildiğim kadarıyla bazen AMD işlemciler oyuna gelen yeni yamadan sonra ön belleğine kaydetmek için başta 1-2 oyun sorunlu bir deneyim yaşatıyor ama sonra sorunsuz oynanıyor. Kuzenim de durum hep bu. Ayrıca RX 6700 XT ve R5 5600'lü sisteme sahip. 300-400 FPS çok rahat akıcı oynuyor.
FreeSync açık ise kapatması mı gerekiyor arkadaşın? Bilmediğimden soruyorum.
Yeni konular
-
Android bir telefonda olmazsa olmaz dediğiniz ayarlar veya uygulamalar neler?
- Geraltın kılıcı
-
-
-
Techolay'a telefondan girildiğine üyelerin imzası görünmeli
- RamKokusuSeven
-
-
-
-
-