Bütçe
400 TL

erdym 40

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Temu'da, böyle, RGB için 4 pinli ve lehimsiz oturtmalı kablo versiyonlarını gördüm ve Custom işlerimde işi o kadar kolaylaştırıyor ki. Aynısının ARGB versiyonunu göremedim. ARGB olarak aratmama rağmen hep RGB olanlar çıkıyor bulabilen var mı?
Altta attığım ürün RGB bir örneği:

1756906984460.webp

1756907003533.webp

Son düzenleme:

Ben lehim yapmamak için istiyorum zaten yoksa hub bölümüne jumper kabloda sığıyor burada önemli olan lehimsiz oturtma ucu olan ARGB header. Ayrıca attığın şey ARGB bile değil RGB.

Ben lehim yapmamak için istiyorum zaten yoksa hub bölümüne jumper kabloda sığıyor burada önemli olan lehimsiz oturtma ucu olan ARGB header. Ayrıca attığın şey ARGB bile değil RGB.

RGB ile ARGB soketi genişliği aynımı mesela 4 pinli o ekleyiciden olsa o pimin birtanesini kesince ARGB olur mu?

Temu'da, böyle, RGB için 4 pinli ve lehimsiz oturtmalı kablo versiyonlarını gördüm ve Custom işlerimde işi o kadar kolaylaştırıyor ki. Aynısının ARGB versiyonunu göremedim. ARGB olarak aratmama rağmen hep RGB olanlar çıkıyor bulabilen var mı?
Altta attığım ürün RGB bir örneği:

Eki Görüntüle 181410

Eki Görüntüle 181411

Temu'da değil fakat AliExpress üzerinde buldum. Sanırım 5V 3pin VDG olarak geçiyor. Türkiye'de de satışı var ancak sizin çalışma prensibinizle uygun olmaz. https://tr.aliexpress.com/item/1005002551286057.html