Daha yeni RTX 4070 Super ekran kartına geçtim ancak şimdiki güç kaynağımda 12 pin bağlantı olmadığı için dönüştürücü ile kullanıyorum. Dönüştürücü riskli olduğu için ve daha ileriye dönük olması için güç kaynağını değiştirmek istiyorum. En fazla 4000 TL bütçem var. Modüler ve 750W olursa güzel olur. Anakartım: B450M K-II.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000 TL
Smmmhunter
Üstün
Şu anki PSU'nuz nedir? Dönüştürücü riskli falan değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
FSP Hyper Pro h-3 650.
Smmmhunter
Üstün
Değişmenize gerek yok. Başka parçalara öncelik verebilirsiniz. Dönüştürücü riskli değildir. 12VHPWR kablosu ilk zamanlarda tam oturmadığından sorun yaşanıyordu. Onun da dönüştürücüyle alakası yok.
Değişmenize gerek yok. Başka parçalara öncelik verebilirsiniz. Dönüştürücü riskli değildir. 12VHPWR kablosu ilk zamanlarda tam oturmadığından sorun yaşanıyordu. Onun da dönüştürücüyle alakası yok.
Bazı yerlerde ısınıp yanabilir diye duymuştum da ondan pek güvenemedim. Ekran kartı kutusundan çıktı zaten yanacak olsa koymazlardı herhalde haklısınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Smmmhunter
Üstün
Yanma olayının dediğim gibi dönüştürücüyle alakası yok. Ekran kartının güç girişine kablonun oturmamasından kaynaklanıyordu. Nvidia bunu çözeli baya oldu. Zaten 4090 gibi yüksek TDP'li denebilecek kartlarda vardı bu sorun.Bazı yerlerde ısınıp yanabilir diye duymuştum da ondan pek güvenemedim. Ekran kartı kutusundan çıktı zaten yanacak olsa koymazlardı herhalde haklısınız.
Yanma olayının dediğim gibi dönüştürücüyle alakası yok. Ekran kartının güç girişine kablonun oturmamasından kaynaklanıyordu. NVIDIA bunu çözeli bayağı oldu. Zaten 4090 gibi yüksek TDP'li denebilecek kartlarda vardı bu sorun.
Peki bir şey soracağım benim bu 8+8 kablo birbirine bağlı yani tek bir kablodan geliyor yani o sorun çıkarır mı?
Smmmhunter
Üstün
Sorun olmaz. Zaten öyle inanılmaz yüksek güçler geçmiyor o kablolardan.Peki bir şey soracağım benim bu 8+8 kablo birbirine bağlı yani tek bir kablodan geliyor yani o sorun çıkarır mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet