E tabii ki hocam, kablosuz olması büyük avantaj. Cloud 2 Core Wireless tercihim olurdu Cloud 3'ten ziyade.

Hocam bakacağım. Oradaki çalışan çok fark yok ses olarak ama konforda çok fark var demişti. Kafam yaşımdan dolayı küçük şahsen. Ama ben bu kulaklığı alacaksam eğer. Filmde izlerim ara ara, bir de hikayeli oyunda oynarım yani ses kaliteside önemli. Konfor açısından üzmez değil mi? Logitech çok hafif şahsen. Uzun süreli kullanımlarda başımı sıkar mı? Ya da kafa üstünde baskı oluşur mu? Benim de aklım yattı gibi Cloud 2ye. Abartı bir fark yoktur diye umuyorum Cloud 3le. Bir de içinden kumaş pedler çıkıyor mu Cloud 2'nin.

Hocam bakacağım. Oradaki çalışan çok fark yok ses olarak ama konforda çok fark var demişti. Kafam yaşımdan dolayı küçük şahsen. Ama ben bu kulaklığı alacaksam eğer. Filmde izlerim ara ara, bir de hikayeli oyunda oynarım yani ses kaliteside önemli. Konfor açısından üzmez değil mi? Logitech çok hafif şahsen. Uzun süreli kullanımlarda başımı sıkar mı? Ya da kafa üstünde baskı oluşur mu? Benim de aklım yattı gibi Cloud 2ye. Abartı bir fark yoktur diye umuyorum Cloud 3le. Bir de içinden kumaş pedler çıkıyor mu Cloud 2'nin.
Konfor olarak Cloud 2 ile Cloud 3 çok benzer hocam. Aman aman bir fark yok, hatta ikisini de deneyen arkadaşım Cloud 3 daha konforsuz demişti. Ses kalitesi istiyorsaniz G435 pek mantıklı olmaz zaten. Konfor olarak hafif olduğu için daha konforlu olur.

Cloud 2 Core Wireless'in içinden kumaş pad çıkmıyor ama HyperX'ten isterseniz yollarlar yüksek ihtimalle.

Uzun süreli kullanımlarda başımı sıkar mı? Ya da kafa üstünde baskı oluşur mu?
Oluşmaz.

Konfor olarak Cloud 2 ile Cloud 3 çok benzer hocam. Aman aman bir fark yok, hatta ikisini de deneyen arkadaşım Cloud 3 daha konforsuz demişti. Ses kalitesi istiyorsaniz G435 pek mantıklı olmaz zaten. Konfor olarak hafif olduğu için daha konforlu olur.

Cloud 2 Core Wireless'in içinden kumaş pad çıkmıyor ama HyperX'ten isterseniz yollarlar yüksek ihtimalle.

Oluşmaz.
Hocam çok yordum kusura bakayında. Cloud 3le cloud 2 core arasında abartı ses farkı olur mu?

Çok teşekkürler birazdan almaya gideceğim.

@Toby Fox hocam alıp geldim eve iyi ki almamışım Logitech. Sağ olun, var olun ilk defa üst düzey kulaklık aldım gerçekten çok güzelmiş. Yapmam gereken bir şeyler var mıdır?

@Toby Fox hocam kulaklığı aldığımdan beridir haftada 3-4 saat kullandım ama şarjı halen bitmedi. Ve aldığım şekilde kullanıyorum kere bile şarj etmedim. Normal midir bu kadar uzun olması şarjının?

Dosya Ekleri

• EC92B154-AFA2-47C8-B9A8-B18F23F02DD3.webp
    EC92B154-AFA2-47C8-B9A8-B18F23F02DD3.webp
    124,3 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    image.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme: