erdym
Üstün
Dostum anlamada zorluk mu çekiyorsun. Çoğu hazır sistem tek tek toplayınca ya Akakçe ile aynı çıkıyor ya da daha pahalıya çıkıyor. Bu sistemi uygun yapan şey Akakçe'den toplamaya göre 2500 TL daha ucuz çıkması. İlla 5K mı indirim olması gerekiyor?
Tebilon'da satılan 7500F 7700XT sistem 31k sistemin Akakçe ile toplarsan 33.500 TL tutuyor. Forumda indirim diye sürekli paylaşılıyor zaten.
Sistemi paylaşıyorum bu daha önce 1-2 gün önce 31k fiyattaydı. Tek tek toplaması 33.5k indirim diye paylaşılıyor umarım anlarsınız.
![]()
AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Ek olarak bu sistemdeki SSD 1TB değil ve DRAM bulunmuyor. RAM'de 5600MHz değil 5200MHz. Ha 5200MHz CL40 ha 5600MHz CL46 aşağı-yukarı aynı şey. 1x16 GB kullanmışlar bir de. Benim paylaştığım sistemde 2x16 GB kullanılmış. Kasa olarak da Tebilon'daki XPG kullanılmış diğerinde Corsair. Aradaki fiyat farkı 500 TL sadece. 32 GB RAM ve SSD farkına vermiş oluyorsunuz ki bu gayet de kârlı bir durum.
Böyle linçleneceğimi tahmin etmiştim gerçekten gram anlamayan insanlara laf anlatmak çok yorucu oluyor. Daha uygun denk bir sistem varsa paylaşın laf salatası yapmanın lüzumu yok.
Kardeşim dediğim cümleyi anlamaman benim sorunum değil maalesef. Ben seni 2. kez uyarmama rağmen bu tutumuna devam ediyorsun bende dedim ki zaten tek tek toplayınca daha pahalı oluyor demişsin ama zaten çoğu hazır sistemi tek tek parça olarak toplamaya çalışırsan zaten pahalı tutar yani senin dediğin şeyin genel bir şey olduğunu söylemeye çalıştım amacımda linçlemek değildi ama sen linçlenmek için kendini zorluyorsun.