Bütçe
45.000-50.000 TL
S24'un bataryasi S23'ten kotu. Onun disinda alinabilir.

S21 FE batarya sıkıntılı bir model olarak bilindiği halde beni tatmin ettiğine göre hiçbir telefonda şarjın hızlı bitmesi gibi bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum. Snapdragon için daha fazla para verip eski model almak mantıklı gelmiyor bilemiyorum. En mantıklısı S25 gibi eğer kesinlikle Snapdragon olsun diyorsanız.

S21 FE batarya sıkıntılı bir model olarak bilindiği halde beni tatmin ettiğine göre hiçbir telefonda şarjın hızlı bitmesi gibi bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum. Snapdragon için daha fazla para verip eski model almak mantıklı gelmiyor bilemiyorum. En mantıklısı S25 gibi eğer kesinlikle Snapdragon olsun diyorsanız.
Yani butce varsa S25 saglam bir secenek.

Normalde katlanır telefon alacaktım fakat, iki modelin de Exynos işlemci ile gelmesi fikrimi değiştirdi. Exynos 2100 aşırı ısınıyor, değiştirme kararı aldım. S25 almayı düşündüm ama fiyat olarak bakıldığında S24 daha mantıklı dediler. Exynos 2400 var bu da beni çok uzaklaştırıyor.

Aldığım telefon ısınsın istemiyorum. En ağır oyun olarak Mobile Legends oynuyorum, bu hafif oyunda da bir zahmet ısınmayan bir telefon arıyorum. Apple da baktım fakat fiyatlar çok uçuk. Belki 16e alabilirim dedim fakat onun da ekranı 60 Hz. Sizce ne yapsam mantıklı olur?

Xiaomi falan düşünmüyorum yazılımları sıkıntılı oluyor. Bütçem katlanır telefon için 65 bin TL'ydi fakat katlanmayan normal telefonlar için bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum. Maksimum 45-50 bin TL arası olursa sevinirim. Kamera hiç önemli değil, hiç kullanmam. Ekran boyutu da büyük olsun istemiyorum. Maksimum 6.4 inç olabilir.

S25 ya da S26 onun dışında A56 ya da bakılabilir.