Bütçe
45000
Hocam %100sRGB 4070 olan modelde karar kıldık en son. Ben de okuduğum yorumlara ve gördüğüm karşılaştırmalara bakarak ekranın en azından %100 olması gerektiğine karar verdim. @vurkan
Hocam selam ürünü aldınız mı? Aldıysanız düşünceleriniz neler? Ben de 4070 victus almayı planlıyorum ama markadan dolayı biraz burun kıvırıyorum.

Merhaba,

Bir arkadaşım için gaming laptop bakıyoruz ve bütçemiz 45.000₺ civarında.

Monster'ın Tulpar T7 v20.6.2 modeli özellikleri açısından güzel görünüyor. (RTX 4060, i7 13700H, 64 GB DDR4 RAM, 1TB SSD).

Ancak foruma baktığımda bu markanın genelde pek tavsiye edilmediğini gördüm.

45.000₺ bandında bu Laptop'ı önerir misiniz ya da alabileceğimiz daha iyi alternatifler nelerdir? (Acer Nitro 16'nın çok tavsiye edildiğini gördüm ancak şu anda hiçbir yerde satışta bulunmuyor.)

Teşekkürler.

Monster Tulpar

Merhaba seçtiğin Monster modeli Tongfang kasa Japon malı kaliteli Clevo kasalar gibi ısınmaz bozulmaz ama sana tavsiyem MSI ASUS gibi markalara yönelmen.

@Dante Hocam selamlar, yeni gördüm mesajı. Bütçeyi biraz daha artırıp hem %100sRGB hem de RTX 4070 olan bu modeli aldık: https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...1-full-hd-gaming-laptop-fiyati,691544307.html

Biz alırken n11 sitesi üzerinde 2 bin TL ek indirim vardı, ürün 49.000 TL'ye gelmiş oldu. Bu fiyat bandında bana göre en iyi bilgisayar bu. Yaklaşık 8-10 gün kadar epey bir piyasa araştırması yaptıktan sonra bu çıkarıma vardım.