Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 75.000 TL
GTA 6 çıkacağı için PS5 Pro'ların değerleri 2 kat falan artabilir. Eğer oynamak istiyorsanız, umurumda değil çıkarsa çıksın lan modundaysan PC al, fakat 7500F biraz düşük bir işlemci haberin olsun.
Çok da düşük değil hocam. Gene FPS oyunlarını bile yüksek FPS oynar o sistem ile. Bence PC al ama GTA manyağıysan orasını bilmem.
Son düzenleyen: Moderatör:
konsolsevdalısı
Çalışkan
Sizce 45.000 TL'ye PS 5 Pro mu, yoksa 75.000 TL'ye 9070 XT + 7500F sistem mi almalıyım? Arada 30.000 TL fark var. Oyun amaçlı kullanım için.
Oyun amaçlıysa PS5 Pro alın hocam. Güvenilir ithalatçılardan 40 45k arası bulabilirsiniz. Şu an en yüksek planlı PS Plus'ta %35 indirim var, yıllık 2700'e alabiliyorsunuz. Kütüphane dolu, bugün Spider-Man 2 de eklendi. GTA6 için de iyi olur, çok yakında 5 Pro büyük güncelleme alacak. Her oyun 4K 60 FPS olması planlanıyor. Malum bellek krizinde o kadar yüksek fiyata PC alınmayabilir ama karar sizin. Ben de sistem dizecektim ama fiyatlar yüzünden 50K'lık sistem 80k'larda. Ben de 25K'ya 5 Slim aldım, memnunum. Bir de monitör alacağım TV her zaman müsait olmuyor. Maksadım fanlık değil yanlış anlamayın, eğer Valorant CS oynamıyorsanız sizin için 5 Pro daha uygun olur.
anilx
Yetkin
Çok da düşük değil hocam. Gene FPS oyunlarını bile yüksek FPS oynar o sistem ile. Bence PC al ama GTA manyağıysan orasını bilmem.
Twitter'da güvenilir kaynakların söylentisi hocam, GTA 5'in ilk çıktığı yıllardaki efekti bile Türkiye'deki gamerlar ve halk tarafından bilinen bu söz bile belli ediyor "abi GTA 5 açar mı? Abi GTA 5 kaldırır mı?" GTA 5 çıktığında mind blowdu herkes deli gibi GTA 5 alıyordu ilk 2 günde 1 milyar dolar satış geliri elde ettiler. GTA6 çıktığı zaman PC'ye en erken maksimum 1.2 yıl sonra çıkacak, ve bu kesin! O zaman cdli GTA 6 piyasada kara borsaya düşecek zaten, onu geçtim a haberde falan "GTA 6 oynadı babasını dövdü şok şok şok" gibi garip başlıklar girilecek. Bunların hepsi domino etkisi yaratacak, sokaktaki dayının bile haberi olacak o kadar büyük bir reklamlamadan bahsediyoruz, keza GTA 5'in çıktığı yılları iyi hatırlıyorum.
Hocam GTA 6'yı oynamak isterim ama alacağım cihazı bir oyunu 1 yıl erken oynamak ya da geç oynamaya göre planlamak istemiyorum.GTA 6 çıkacağı için PS5 Pro'ların değerleri 2 kat falan artabilir. Eğer oynamak istiyorsanız, umurumda değil çıkarsa çıksın lan modundaysan PC al, fakat 7500F biraz düşük bir işlemci haberin olsun.
Twitter'da güvenilir kaynakların söylentisi hocam, GTA 5'in ilk çıktığı yıllardaki efekti bile Türkiye'deki gamerlar ve halk tarafından bilinen bu söz bile belli ediyor "abi GTA 5 açar mı? Abi GTA 5 kaldırır mı?" GTA 5 çıktığında mind blowdu herkes deli gibi GTA 5 alıyordu ilk 2 günde 1 milyar dolar satış geliri elde ettiler. GTA6 çıktığı zaman PC'ye en erken maksimum 1.2 yıl sonra çıkacak, ve bu kesin! O zaman cdli GTA 6 piyasada kara borsaya düşecek zaten, onu geçtim a haberde falan "GTA 6 oynadı babasını dövdü şok şok şok" gibi garip başlıklar girilecek. Bunların hepsi domino etkisi yaratacak, sokaktaki dayının bile haberi olacak o kadar büyük bir reklamlamadan bahsediyoruz, keza GTA 5'in çıktığı yılları iyi hatırlıyorum.
Yine de hocam bence PC ya. Ben de PS 5 Slim alacağım yakın zamanda ama bilgisayarda CS, Valorant, PUBG, LoL gibi oyunlar da var ve hikayeliler bir süre sonra bitiyor ama bu oyunlara bağımlı oldun mu bir daha sonsuza kadar oynarsın.
Ama sen de haklısın, GTA büyük bir yapım. GTA 5 çıktığında Xbox'unu arkadaşından alan mı dersin PS 3 Slim'lerin, Fat'lerin satışlarımı dersin, bayağı bir ses getirmişti.
anilx
Yetkin
Hocam GTA 6'yı oynamak isterim ama alacağım cihazı bir oyunu 1 yıl erken oynamak ya da geç oynamaya göre planlamak istemiyorum.
Sen bilirsin hocam, 1.5 yılda ne spoilerlar görürsün. İstediğin kadar ilgilenmiyorum de engelle geç; TikTok'tan, Instagram'dan, YouTube'dan bir türlü karşına çıkacak çok büyük bir etki yaratacağı için. Pandemiden sonra Techolay ve Technopat'ın online sayısı nasıl düştüyse bir anda pik yapacak. Bütün oyun firmaları GTA 6'nın getirdiği yenilikleri taklit etmeye çalışacak atıyorum Valorant bir anda %30 %40'a yakın oyuncu kaybı falan da yaşayabilir. Sonuçta bu GTA olum, adamlar oynatma listesi yaptı diye bile haber oluyor.
Sen bilirsin hocam, 1.5 yılda ne spoilerlar görürsün. İstediğin kadar ilgilenmiyorum de engelle geç; TikTok'tan, Instagram'dan, YouTube'dan bir türlü karşına çıkacak çok büyük bir etki yaratacağı için. Pandemiden sonra Techolay ve Technopat'ın online sayısı nasıl düştüyse bir anda pik yapacak. Bütün oyun firmaları GTA 6'nın getirdiği yenilikleri taklit etmeye çalışacak atıyorum Valorant bir anda %30 %40'a yakın oyuncu kaybı falan da yaşayabilir. Sonuçta bu GTA olum, adamlar oynatma listesi yaptı diye bile haber oluyor.
Hocam peki PS exclusive oyunlar falan diyorlardı o konu nedir? Çok bilmiyorum hangi oyunlar sadece PS özel? @konsolsevdalısı @anilx @arda24142
anilx
Yetkin
Hocam peki PS exclusive oyunlar falan diyorlardı o konu nedir? Çok bilmiyorum hangi oyunlar sadece PS özel? @konsolsevdalısı @anilx @arda24142
Spider-Man falan, Xbox'ta olan oyunlar da zaten PS'ye gelmeye başladı Forza'lar falan.