Bütçe
5000-6000

11623

Üyecik
Öncelikle merhaba. Kulak üstü bir kulaklık arıyorum, oyun ağırlıklı olmasını istiyorum. Razer BlackShark v2X kullanıyordum fakat kablosundan dolayı kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum. Kulaklığın kafamdaki hissinden ve kafama uymasından memnundum bu büyüklükte bir kulaklık arıyorum. Bütçemde ilgimi çeken birkaç model oldu. Logitech G733, Razer Barracuda X, Razer BlackShark V2 Pro ve en çok ilgimi çeken Arctis 7+ oldu. Kablosuz olması önceliğim. Mikrofonu çok önemli değil hatta olmasa bile olur. Tek önem verdiğim ses kalitesi ve rahatlığı. Objektif olup artı ve eksileriyle yazarsanız çok sevinirim. ❤️

SteelSeries Arctis Nova 7 önerebilirim. Nova 7X de bakabilirsiniz, aynı kulaklığın Xbox desteği eklenmiş versiyonudur. Nova 7P de alabilirsiniz ancak onda ChatMix yok.

Muhtemelen yakın zamanda bütçeniz dahilinde bir indirime girecektir. Ben de yeni aldım ve memnunum.

SteelSeries Arctis Nova 7 önerebilirim. Nova 7X de bakabilirsiniz, aynı kulaklığın Xbox desteği eklenmiş versiyonudur. Nova 7P de alabilirsiniz ancak onda chatmix yok.

Muhtemelen yakın zamanda bütçeniz dahilinde bir indirime girecektir. Ben de yeni aldım ve memnunum.

ChatMix nedir hocam? Görüntüsü Nova serisinin hoşuma gitmediğinden ilgimi çekmiyor.