5.000-6.000 TL'ye tablet tavsiyesi

UmutLity

Uzman
Genellikle YouTube ve film izlemek için ara sıra oyun oynamak için ve bilgisayarımda yan ekran olarak kullanacağım.

Biraz daha verip MatePad 11.5 aldırırım. 4 GB RAM 60 Hz IPS LCD panele bu kadar para verilmez.

Honor pad X9 ya da Tab A9+
Benim aklımdada söylediğiniz tabletler var ama karar veremiyorum. Honor Pad X9 mu Samsung Galaxy Tab A9+ mı Matepad 11.5 mu?

Benim aklımdada söylediğiniz tabletler var ama karar veremiyorum. Honor pad X9 mu Samsung Galaxy Tab A9+ mı MatePad 11.5 mu?

Tabii ki de MatePad 11.5 yani o fiyata rakipsiz donanım diyebilirim şu an için. Diğerlerinde ya kalem desteği yok ya işlemcisi iyi değil ya da ekranı kötü. Google desteği olmaması sorun yaratmıyor asla.

Tabii ki de MatePad 11.5 yani o fiyata rakipsiz donanım diyebilirim şu an için. Diğerlerinde ya kalem desteği yok ya işlemcisi iyi değil ya da ekranı kötü. Google desteği olmaması sorun yaratmıyor asla.
Custom Rom destekliyor mu?

Custom ROM destekliyor mu?

Bootloader kilidi açarsan yüklersin ama açılması imkansıza yakın gibi bir şey. Ayrıca Custom ROM kuracaksan diğer cihazlar arasından en kolayı Honor pad X9 olabilir Bootloader kilidi açılıyorsa. Tab A9+ MediaTek işlemciden dolayı zorluk çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…