Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Butce çıkarsa S6 Lite.
Teşrinievvel
Uzman
4 GB RAM ile OneUI'da acı çeker. Bu tabletin tek alınabilir olduğu senaryo kalemli tabletin şart olması. Onun dışında Redmi Pad SE vs varken buna bu kadar para verilmez.
DarthGorsoy
Bilgin
4 GB RAM ile OneUI'da acı çeker. Bu tabletin tek alınabilir olduğu senaryo kalemli tabletin şart olması. Onun dışında Redmi Pad SE vs varken buna bu kadar para verilmez.
OneUI varken elimi surmem onlara.
Yanlış görsel mi attınız? Bu cihaz arkadaşın istekleri için hiç uygun değil.
- Makaleler
- 6
Biraz daha verip MatePad 11.5 aldırırım. 4 GB RAM 60 Hz IPS LCD panele bu kadar para verilmez.
Genellikle YouTube ve film izlemek için ara sıra oyun oynamak için ve bilgisayarımda yan ekran olarak kullanacağım.
Honor pad X9 ya da Tab A9+
UmutLity
Uzman
Benim aklımdada söylediğiniz tabletler var ama karar veremiyorum. Honor Pad X9 mu Samsung Galaxy Tab A9+ mı Matepad 11.5 mu?Biraz daha verip MatePad 11.5 aldırırım. 4 GB RAM 60 Hz IPS LCD panele bu kadar para verilmez.
Honor pad X9 ya da Tab A9+
- Makaleler
- 6
Benim aklımdada söylediğiniz tabletler var ama karar veremiyorum. Honor pad X9 mu Samsung Galaxy Tab A9+ mı MatePad 11.5 mu?
Tabii ki de MatePad 11.5
UmutLity
Uzman
Custom Rom destekliyor mu?Tabii ki de MatePad 11.5yani o fiyata rakipsiz donanım diyebilirim şu an için. Diğerlerinde ya kalem desteği yok ya işlemcisi iyi değil ya da ekranı kötü. Google desteği olmaması sorun yaratmıyor asla.
- Makaleler
- 6
Bootloader kilidi açarsan yüklersin ama açılması imkansıza yakın gibi bir şey. Ayrıca Custom ROM kuracaksan diğer cihazlar arasından en kolayı Honor pad X9 olabilir Bootloader kilidi açılıyorsa. Tab A9+ MediaTek işlemciden dolayı zorluk çıkarabilir.