Yükleniyor dostum. Tab A9+dan daha iyi bir donanımı sadece biraz daha zahmetli Google uygulamaları indiriyoruz diye vazgeçmek saçma.

Google servisleri gibi çalışıyor. Onun mantığında. Google hesabınla bir yerlere girişini daha rahat yapıyor ve Google uygulamalarını appgaleryden indirebiliyorsun.
Sanırım bunu seçeceğim link var mı? Birsürü model gördüm yanlış almayayım.

Yükleniyor dostum. Tab A9+dan daha iyi bir donanımı sadece biraz daha zahmetli Google uygulamaları indiriyoruz diye vazgeçmek saçma.
Custom Romdan mı bahsediyorsun? Custom Rom anlamında Samsung tarafı daha çeşitli oluyor ondan dedim. Ama Gapps konusunda dediğiniz doğru. 😊

Sanırım bunu seçeceğim link var mı? Bir sürü model gördüm yanlış almayayım.

Custom ROM'dan mı bahsediyorsun? Custom ROM anlamında Samsung tarafı daha çeşitli oluyor ondan dedim. Ama GApps konusunda dediğiniz doğru. 😊

Custom ROM'a çok gerek yok iki modelde şahsen.

Ayrıca Aurora Store ve MicroG aracılığıyla appgaleryden Google uygulamaları indirebilirsiniz.

Screenshot_20250721_183701_com.huawei.appmarket.webp

Screenshot_20250721_183654_com.huawei.appmarket.webp

Screenshot_20250721_183631_com.huawei.appmarket.webp

Screenshot_20250721_183615_com.aurora.store.webp

Tablet One UI'ını denedim ve pek de kullanışlı gelmedi. Ama Huawei ve Redmi'nin tabletleri yağ gibi akıyordu. Garantisi bitmiş Samsung cihazım olsa kesinlikle bir crDroid kurardım diyeyim.

Kişisel tercih. A9+ kullansaydım DeX gibi bir özellikten mahrum kalacağım diye kurmazdım.

Üniversite öğrencisi varsa kendi adına ve kendi kartıyla alıyor, daha sonra fatura ile birlikte e-Devlet'in gençler için olan bir uygulama vardı oradan başvuruyorsun. Eğer faturada sadece tablet varsa oluyor. Hatta şu an MediaMarkt'a en ucuzu. Gidip oradan alabilirsin faturayı ona göre ayarlıyorlar.