Bütçe
5.000 TL
EM6L daha iyi. Bu bayagi harman. Oyun icin hic uygun degil.

Ses kasmak benim için pek önemli değil. Ses kalitesi olarak hangisidir?

EM6L daha iyi. Bu bayagi harman. Oyun icin hic uygun degil.

Bir yandanda grafiklerine bakıyorum ama Nova daha iyi gibi duruyor:

1750066146346.webp

1750066163827.webp

Son düzenleme:
Aşırı arada kaldım çünkü ortada kesin bir şey yok hani şu şundan kesin daha iyidir diyemiyoruz. Siz iki kulaklığı da deneyimlediniz mi?
Arada kalmalik bir sey yok aslinda. EM6L all rounder olarak geciyor. Nova Harman-ish ses imzasina sahip. Ben ikisini de kullanmadim. Nova'yi gereksiz pahali buluyorum. EM6L'den iyisi 200 dolar ustunde satilan Tanchjim Origin.

Arada kalmalik bir sey yok aslinda. EM6L all rounder olarak geciyor. Nova Harman-ish ses imzasina sahip. Ben ikisini de kullanmadim. Nova'yi gereksiz pahali buluyorum. EM6L'den iyisi 200 dolar ustunde satilan Tanchjim Origin.

Bu mail adresine böyle bir mail attım doğrudur değil mi?

Screenshot_20250616_171536_Gmail.webp

Bu mail adresine böyle bir mail attım doğrudur değil mi?

Eki Görüntüle 155368
Doğru, evet. Bunu ekleyebilirsin mesaja ek olarak:
Hello In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

My Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TC yazman yeterli olacaktır.

Doğru, evet. Bunu ekleyebilirsin mesaja ek olarak:
Hello In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

My Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TC yazman yeterli olacaktır.

Eklersem görmeme ihtimalleri var. Bu maile cevap verdiklerinde uygun bir şekilde ekleme yapayım bunu.