Kulakliktan cok kulaklarina zarar vermis olursun. Kulakliga bir zarari olmaz.
Hocam son bir soru, bu nasıl?
Kulakliktan cok kulaklarina zarar vermis olursun. Kulakliga bir zarari olmaz.
EM6L daha iyi. Bu bayagi harman. Oyun icin hic uygun degil.
Nova, Harmana gore daha iyi. Genel ses kalitesi olarak EM6L'i tercih ederdim.Ses kasmak benim için pek önemli değil. Ses kalitesi olarak hangisidir?
Bir yandanda grafiklerine bakıyorum ama Nova daha iyi gibi duruyor:
Eki Görüntüle 155334
Eki Görüntüle 155335
Nova, Harmana gore daha iyi. Genel ses kalitesi olarak EM6L'i tercih ederdim.
Arada kalmalik bir sey yok aslinda. EM6L all rounder olarak geciyor. Nova Harman-ish ses imzasina sahip. Ben ikisini de kullanmadim. Nova'yi gereksiz pahali buluyorum. EM6L'den iyisi 200 dolar ustunde satilan Tanchjim Origin.Aşırı arada kaldım çünkü ortada kesin bir şey yok hani şu şundan kesin daha iyidir diyemiyoruz. Siz iki kulaklığı da deneyimlediniz mi?
Arada kalmalik bir sey yok aslinda. EM6L all rounder olarak geciyor. Nova Harman-ish ses imzasina sahip. Ben ikisini de kullanmadim. Nova'yi gereksiz pahali buluyorum. EM6L'den iyisi 200 dolar ustunde satilan Tanchjim Origin.
Doğru, evet. Bunu ekleyebilirsin mesaja ek olarak:
Doğru, evet. Bunu ekleyebilirsin mesaja ek olarak:
Hello In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.
My order number:
My personal ID number:
My Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TC yazman yeterli olacaktır.
Sipariş zaten önce kalite kontrollerinden geçiyor. Onun ardından kargoya veriliyor. Daha zamanın çok. Dediğin gibi sonradan eklersen daha mantıklı. Hayırlı olsun.Eklersem görmeme ihtimalleri var. Bu maile cevap verdiklerinde uygun bir şekilde ekleme yapayım bunu.