5.000 TL'ye kask önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8895
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
  • Etiketler Etiketler
    kask

8895

Uzman
Bütçem 5.000 TL, asagi yukarı oynayabilir. 125CC CG motorum var, cok hız yapmam.

İfadeler: Nop

Hocam anayola cikmayacagim şehiriçi kullanilacak. Bu fiyatta en iyisini almak istiyorum. Pek de bir secenek yok zaten. Exo391 alabiliyorum en fazla. Mt helmets hakkinda ne dersiniz ?
HJC öneririm C serisi güzel

Bakayim hocam sağ olun.

Umarım Rapid almamışsındır, öneren kişinin cahilliğine veriyorum. Lütfen gir bir çarpışma testine bak Rapid'in. Damacana plastiğinden kask yapmış adamlar. Sırf görüntüsü iyi siyah vizör diye motorla alakası olmayan elemanlar öneriyor bir kaskı. Bütçen 5kyı geçmeyecekse LS2 stream 2 almanı tavsiye ederim, bütçen artarsa LS2 Challenger alabilirsin.

Hocam LS2 almadım ve stream 2 bütçemi aşıyor. Rapid 2 zaten elemiştim. Birkaç model buldum bunlara ne dersiniz ?

Parlak siyah mı yoksa mat mı alayım ?

Scorpion exo 391i alabilirsin. Diğer attığın linkleri kafadan ele çok dandikler var içerisinde. Mat versiyonu var mı bilmiyorum 391'in ama mat versiyonu varsa mat al parlak çizikleri daha çok belli ediyor parmak izi falan.

Scorpion exo 391i alabilirsin. Diğer attığın linkleri kafadan ele çok dandikler var içerisinde. Mat versiyonu var mı bilmiyorum 391'in ama mat versiyonu varsa mat al parlak çizikleri daha çok belli ediyor parmak izi falan.

Hocam hjc C10, shiro katana modellerine ne dersiniz? 391 aklimda sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…