Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 53
Üstün
Bütçem 5.000 TL, asagi yukarı oynayabilir. 125CC CG motorum var, cok hız yapmam.
Zaten çok hız yapsanız da top speed 120 km hızla kazada kask sizi kurtarmaz hocam. Ben Scorpion kask öneririm. Genel olarak seviliyor. Arkadaşımda da var.
Onlara bütçeniz yetmiyorsa en ucuz bu herhalde. Trendyolda en fazla satılan kask.
Zaten çok hız yapsanız da top Speed 120 km hızla kazada kask sizi kurtarmaz hocam. Ben Scorpion kask öneririm. Genel olarak seviliyor. Arkadaşımda da var.
Onlara bütçeniz yetmiyorsa en ucuz bu herhalde. Trendyol'da en fazla satılan kask.
Hocam anayola cikmayacagim şehiriçi kullanilacak. Bu fiyatta en iyisini almak istiyorum. Pek de bir secenek yok zaten. Exo391 alabiliyorum en fazla. Mt helmets hakkinda ne dersiniz ?
Bakayim hocam sağ olun.
Umarım Rapid almamışsındır, öneren kişinin cahilliğine veriyorum. Lütfen gir bir çarpışma testine bak Rapid'in. Damacana plastiğinden kask yapmış adamlar. Sırf görüntüsü iyi siyah vizör diye motorla alakası olmayan elemanlar öneriyor bir kaskı. Bütçen 5kyı geçmeyecekse LS2 stream 2 almanı tavsiye ederim, bütçen artarsa LS2 Challenger alabilirsin.
Hocam LS2 almadım ve stream 2 bütçemi aşıyor. Rapid 2 zaten elemiştim. Birkaç model buldum bunlara ne dersiniz ?Umarım Rapid almamışsındır, öneren kişinin cahilliğine veriyorum. Lütfen gir bir çarpışma testine bak Rapid'in. Damacana plastiğinden kask yapmış adamlar. Sırf görüntüsü iyi siyah vizör diye motorla alakası olmayan elemanlar öneriyor bir kaskı. Bütçen 5kyı geçmeyecekse LS2 stream 2 almanı tavsiye ederim, bütçen artarsa LS2 Challenger alabilirsin.
Parlak siyah mı yoksa mat mı alayım ?
Scorpion exo 391i alabilirsin. Diğer attığın linkleri kafadan ele çok dandikler var içerisinde. Mat versiyonu var mı bilmiyorum 391'in ama mat versiyonu varsa mat al parlak çizikleri daha çok belli ediyor parmak izi falan.
Scorpion exo 391i alabilirsin. Diğer attığın linkleri kafadan ele çok dandikler var içerisinde. Mat versiyonu var mı bilmiyorum 391'in ama mat versiyonu varsa mat al parlak çizikleri daha çok belli ediyor parmak izi falan.
Hocam hjc C10, shiro katana modellerine ne dersiniz? 391 aklimda sağ olun.
Hiç duymadım vallahi bunları ne desem yalan olur.
391 veya stream 2 ikisiden birine karar verebilirsin. https://sharp.dft.gov.uk/helmets/ls2-stream-2/
Ya da yine attığım şu siteden istediğin modellerin çarpışma testine bak karar ver
391 veya stream 2 ikisiden birine karar verebilirsin. https://sharp.dft.gov.uk/helmets/ls2-stream-2/
Ya da yine attığım şu siteden istediğin modellerin çarpışma testine bak karar ver
C10 da 4 yildiz almisti.Hiç duymadım vallahi bunları ne desem yalan olur.