aysinaktas

Çalışkan
Selam,

Wraith'in sitesinden kablosuz oyuncu faresi bakıyorum. Uzun bir sure DeathAdder V2 kullandim yine o tipte. Setupımla uyumlu olabilmesi icinde RGB ozelligi olan bir mouse arıyorum. Alabileceğim en iyi fare ve en iyi fiyat-performans fare olarak iki adet fare önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK Dragonfly A9 öneririm. El boyutun da önemli. 18'den büyükse önerdigim fareyi rahat rahat kulanabilirsin. Bütcene göre de secim yapabilirsin Plus Pro gibi. Aralarındaki fark pahalı olanların daha güclü sensörü ve MCU'su var ama cok büyük farklar da yok aralarında.

ATK Dragonfly A9 öneririm. El boyutun da önemli. 18'den büyükse önerdigim fareyi rahat rahat kulanabilirsin. Bütcene göre de secim yapabilirsin Plus Pro gibi. Aralarındaki fark pahalı olanların daha güclü sensörü ve MCU'su var ama cok büyük farklar da yok aralarında.

18 Cm'den buyuk degil maalesef. Bir de ATK marka klavyem var ama mouse almayi dusnurken ayni markanin farelerinin cok iyi olmadigi soylendi. O yuzden arada kaldim biraz.

500 TL daha çıkıp Viper V3 Pro bakabilirsiniz. Wraith değil ama shape olarak benziyor.

1000029527.webp

F/P olarak bütçenize göre Leviathan V4 önerebilirim.

1000029529.webp

Ergo bir model isterseniz F/P olarak ER21 Pro önerebilirim.

1000029531.webp

Herhalde en çok benzeyen ER21 Pro.

500 TL daha çıkıp Viper V3 Pro bakabilirsiniz. Wraith değil ama shape olarak benziyor.

Eki Görüntüle 216514

F/P olarak bütçenize göre leviathan V4 önerebilirim.

Eki Görüntüle 216516

Ergo bir model isterseniz F/P olarak ER21 Pro önerebilirim.

Eki Görüntüle 216517

Herhalde en çok benzeyen ER21 Pro.

Viper V3 Pro'nun herhangi bir kronik sorunu var mi acaba? Alakasiz olacak biraz ama uzun bir sure klavyem Black Widow V2 idi ve V4 Pro'ya gectigimde cok fazla kronik sorun-servis gibi seylerle ugrastigimda bir tanidigim bana artik Razer-SteelSeries gibi markalarin urunlerine sadece logo parasi verme devrinin bittigini ve Wraith'teki birçoğu markalarin daha mantikli tercihler oldugunu soylemisti. O yuzden cok arada kalıyorum. Bir de eski Viper modellerinde yasanan sorunlari da bildigimden emin olamiyorum.

Viper V3 Pro'nun herhangi bir kronik sorunu var mi acaba? Alakasiz olacak biraz ama uzun bir sure klavyem Black Widow V2 idi ve V4 Pro'ya gectigimde cok fazla kronik sorun-servis gibi seylerle ugrastigimda bir tanidigim bana artik Razer-SteelSeries gibi markalarin urunlerine sadece logo parasi verme devrinin bittigini ve Wraith'teki birçoğu markalarin daha mantikli tercihler oldugunu soylemisti. O yuzden cok arada kalıyorum. Bir de eski Viper modellerinde yasanan sorunlari da bildigimden emin olamiyorum.
Herhangi bir kronik sorun yaşayan görmedim. Bu bütçelerde ki en sağlam farelerden. Ama çok ergo bir model sayılmaz. Ergo bir model isterseniz dediğim gibi ER21 Pro bakabilirsiniz.

Herhangi bir kronik sorun yaşayan görmedim. Bu bütçelerde ki en sağlam farelerden. Ama çok ergo bir model sayılmaz. Ergo bir model isterseniz dediğim gibi ER21 Pro bakabilirsiniz.

Attiginiz grafige gore de aklima en cok yatan modeldi daha cok benzemesi sebebiyle. Teşekkür ederim oneriler icin. Aklima gelmisken teevolution terra Pro kablosuz fare icin dusunceleriniz neler acaba? Onun da tutusu DeathAdder ile benzer gibi geldi gozume.

Rawm leviathan V4 gayet işini görebilecek 3950 Ultra sensör ve yeni nesil nordic mcu kullanıyor. 3.7k TL gibi bir fiyatı var gayet canavar gibi bir mouse.

Leviathan V4 de aklimda ama bu tablo haricinde teevolution terra Pro icin gorusleriniz neler acaba?

Son düzenleme: