Selamlar, dizüstü bilgisayarda kullanmak için solda bulunan Mouse 4 ve Mouse 5 tuşlarına sahip kablosuz bir mouse arıyorum. Bütçe kısmında sıkıntı yok ancak binlerce lira da vermek istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Ofis laptopta kullanılacak. Microsoft veya Logitech öncelikli tercihim. Alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, dizüstü bilgisayarda kullanmak için solda bulunan mouse 4 ve mouse 5 tuşlarına sahip kablosuz bir mouse arıyorum. Bütçe kısmında sıkıntı yok ancak binlerce lira da vermek istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Ofis laptopta kullanılacak. Microsoft veya Logitech öncelikli tercihim. Alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.

Ömürlük Logitech bir mouse fiyatı tuzlu ama yıllar boyunca üzmez

Bütçe çıkmazsa bu da olabilir.

İkisine de çıkmaz hocam. 200 TL'lik farelerde bile söylediğim özellikler var ama bir tık daha kaliteli ürün arıyorum. 2000 TL vermek istemiyorum.

Hocam ofiste kullanmak için kablosuz fare istiyorum. Ergonomi şu bu işim yok. Sağlam, kablosuz ve 5 butonlu istiyorum yalnızca. Teşekkür ederim. :D

Hocam ofiste kullanmak için kablosuz fare istiyorum. Ergonomi şu bu işim yok. Sağlam, kablosuz ve 5 butonlu istiyorum yalnızca. Teşekkür ederim. :D

4-5 butonlu kablosuz ve sağlam olunca maalesef pek seçenek kalmıyor bütçe artıyor yine de araştıracağım uygun bir model bulursam paylaşırım.