ZeybekOynarAtaturk

Başarılı
5 dil bilen biri Almanya'da tercüman olabilir mi? Almanya için yeterli midir ve kaç euro alınır? Genelde Almanya gibi Avrupa ülkeleri işçi alıyor yurt dışında diye biliyorum, Almanya'ya güzel bir mesleklen de yerleşilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 dil bilen biri Almanya'da tercüman olabilir mi?

Almanya'da Tanrılığını bile ilan eder. 5 tane dilin açacağı kapı sayısı dil başına geometrik olarak artar, aritmetik bile değil.

Dil sayısı + diğer yetenekler kilit nokta.

ülkeleri işçi alıyor yurt dışında diye biliyorum

İşçi mi? Kendi işinizi kurun, 5 tane dil biliyorsunuz. Yapabileceklerinizin farkında olup ona göre karar verin.

Almanya'da tanrılığını bile ilan eder. 5 tane dilin açacağı kapı sayısı dil başına geometrik olarak artar, aritmetik bile değil.

Dil sayısı + diğer yetenekler kilit nokta.

İşçi mi? Kendi işinizi kurun, 5 tane dil biliyorsunuz. Yapabileceklerinizin farkında olup ona göre karar verin.

Teşekkürler daha 5 dil bilmiyorum ama öğrenilir boş vaktim çok var zaten. 5 olmasa da 3 en az öğrenirim ingilizcem B2 seviyesinde zaten onu biraz daha geliştireceğim sonra italyanca ve Rusça öğrenirim en kötü peki 3 dil ile gidilir mi?

Teşekkürler daha 5 dil bilmiyorum ama öğrenilir boş vaktim çok var zaten. 5 olmasa da 3 en az öğrenirim ingilizcem B2 seviyesinde zaten onu biraz daha geliştireceğim sonra italyanca ve Rusça öğrenirim en kötü peki 3 dil ile gidilir mi?

Rica ederim. O kadarını söyleyebilecek kadar tecrübem yok.

Teşekkürler daha 5 dil bilmiyorum ama öğrenilir boş vaktim çok var zaten.

Natürlich! Kann man locker schaffen. Besonders Fachbegriffe machen besonders viel Spaß. Wirst du selber schon merken.

Aber schau selber einmal: