Ben de kırsalda yaşamak istiyorum ama izin verilmiyor bana. Hadi izin verilmesini geç, köyden ev alayım desem, köyde kullanılmayan ve boşta duran bir ev bile şehirdeki ev ve kira fiyatları ile yarışır durumda. (En azından bizim civarda böyle)Hiçbir şey yapılamaz Türkiye'de huzurlu mutlu olmak için kırsalda yaşamak lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?Abi, ne yapıyorsunuz siz ya?Camdan bir şeyler fırlatın yerinizi belli etmeden.
Adam huzurlu olmak isterken onu hapishanede istirahate mi sevk ediyorsunuz?
Merkez ilçede valilik, ilçede kaymakamlık verir.Belediye'ye şikayet edin hocam, diyeceğim de izin veren belediye diye biliyorum.
İzin alınması, Kabahatler Kanunu'ndaki gürültü cezasının (şaka gibi ama 50 TL) uygulanmasına engel değil.
Empati yapayım diyorum, benim düğünüm olsa ben de ses yapmış olsam o mutlu günümde şikayet edilmek istemem AMA ben düğün yapsam 5 gün yapmayacağım için haklı bir yanları yok bence. İzin almışlar derken de 5 gün düğün yapma izni gibi bir saçmalık var da bizim mi haberimiz yok?
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Gittiler hocam dün. 20-30 araba durmadan korna çalarak. Son şerefsizligi de yapıp gittiler.Son gelişmeleri bizlerde merak etmekteyiz. Son durum nedir Hocam?![]()
Gözünüz aydın Hocam.Gittiler hocam dün. 20-30 araba durmadan korna çalarak. Son şerefsizligi de yapıp gittiler.