Direkt şarj uyarısını alınca taktık şarja 21 oldu ardından tekrar 20'ye düştü.
Olabilecek bir durum bu, yazılım-sensör hatası oluşmuştur cihaz veriyi yanlış okumuştur.
Fazla takma kafana.

Batarya şişince, ekran süresi azalınca veya cihaz performansı düşünce/kararlılık problemleri başlayınca endişelen. Kötü bataryanın oluşturabileceği problemler bundan ibaret genelde.

Olabilecek bir durum bu, yazılım-sensör hatası oluşmuştur cihaz veriyi yanlış okumuştur.
Fazla takma kafana.

Batarya şişince, ekran süresi azalınca veya cihaz performansı düşünce/kararlılık problemleri başlayınca endişelen. Kötü bataryanın oluşturabileceği problemler bundan ibaret genelde.
Anladım hocam teşekkür ediyorum.

Rica etsem buna da bakabilme şansınız var mıdır acaba?
Yani doğru hocam ama onca para veriyorsunuz sonuçta sizde olsanız dikkat edersiniz. Maalesef ki ülkede bir şey almak çok zor şartlar altında gerçekleşiyor.

Hocam bir de size atacağım resimlerde adaptör, orijinal adaptör mü değil mi diye atsam bakabilir misiniz?

Yani doğru hocam ama onca para veriyorsunuz sonuçta sizde olsanız dikkat edersiniz. Maalesef ki ülkede bir şey almak çok zor şartlar altında gerçekleşiyor.

Hocam bir de size atacağım resimlerde adaptör, orijinal adaptör mü değil mi diye atsam bakabilir misiniz?

Bu videodan yola çıkarak kutuna bakılırsa sahte olma ihtimali çok yüksek.

Bu videodan yola çıkarak kutuna bakılırsa sahte olma ihtimali çok yüksek.

Hocam adaptörü'de atayım size;

1734035008539.webp

1734035016160.webp

1734035023227.webp

Yine attığım videoyu referans alıyorum. Adaptörün arkasına bakılırsa orijinaldeki gibi kusursuz bir geçiş görünmüyor biraz pürüzlü ve çerçevesi sıfıra sıfır değil gibi. Yine söylüyorum çakma olma ihtimali yüksek. Orijinal adaptörün arkasını ışığa tuttuğunda mat olduğu için parlamaması gerek videoda gösterdiği gibi. Parlıyorsa çakmadır. Ona da bir bakar mısın? Fotoğraftan belli olmuyor tam olarak.

Yine attığım videoyu referans alıyorum. Adaptörün arkasına bakılırsa orijinaldeki gibi kusursuz bir geçiş görünmüyor biraz pürüzlü ve çerçevesi sıfıra sıfır değil gibi. Yine söylüyorum çakma olma ihtimali yüksek. Orijinal adaptörün arkasını ışığa tuttuğunda mat olduğu için parlamaması gerek videoda gösterdiği gibi. Parlıyorsa çakmadır. Ona da bir bakar mısın? Fotoğraftan belli olmuyor tam olarak.
Hocam parlamıyor. Ama geçişler pürüzlü evet.

Bir de hocam bilginiz dahilinde sormak istiyorum; adaptör orijinal olmasa 2 kere şarjdan bir sorun olur mu telefonda?

Yarın telefonu aldığım yere gideceğim tek çarem bu kaldı. Teşekkür ediyorum ilgilenen hocalarıma.

Durum güncellemesi: Adaptörü iade ettim telefoncuya. Adam anlattı böyle böyle diye onlara da bazen toptancılar çakma gönderiyorlar. Orijinal diye yalan söylüyorlarmış ama müşteri aldığında mesela telefonu patlıyor. Onlarında haberi olmuyor.

Velhasıl kelam yeni orijinal adaptör için Mediamarkt a gidiyorum almaya. İlgilenen herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme: