pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhaba, herkese iyi sosyaller.

Eski uzatma kablom yandı sanırım. Yeni bir şey almam lazım. Aşağıya linklerini bıraktıklarımı bulabildim en az 5 metre gerekli.

@Toby Fox @SF26 @EfeA @michaelscofield

https://app.hb.biz/z4NfaKfAI7Ea

Kuponla 300'e geliyor bu bayağı uygun gibi ama Günsan kaliteli midir bilmiyorum. Eski kullandığım Viko 4'lü bir şeydi kablosunda 3G1mm² yazıyor H05VV-F yaziyor bir yerinde de.

Bir de bunu bulabildim. 500'e geliyor. En az 4'lü olması lazım bu arada hatta 4'ten fazla olsa çok daha iyi olur.

Viko'nun üründe evde iki tane var. Çoğu çıkışı yüksek voltajda yandı. İyi falan değil.

@7303 Hayır, daha pahalıya satıyorlar.

İyi olduğunu düşündüklerim ₺700-800 civarında geziyor. Ama tabii 5m için fiyat daha da artıyor.

Merhaba, herkese iyi sosyaller.

Eski uzatma kablom yandı sanırım. Yeni bir şey almam lazım. Aşağıya linklerini bıraktıklarımı bulabildim en az 5 metre gerekli.

@Toby Fox @SF26 @EfeA @michaelscofield

https://app.hb.biz/z4NfaKfAI7Ea

Kuponla 300'e geliyor bu bayağı uygun gibi ama günsan kaliteli midir bilmiyorum. Eski kullandığım viko 4'lü bir şeydi kablosunda 3G1mm² yazıyor H05VV-F yaziyor bir yerinde de.

Bir de bunu bulabildim. 500'e geliyor. En az 4'lü olması lazım bu arada hatta 4'ten fazla olsa çok daha iyi olur.

Anahtarının olmaması sorun değilse günsan iyidir, zaten en ucuz markasız ürünlere kaçmadığınız sürece aldığınız ürün belirli bir kalitede olacaktır.

Çoğu çıkışı yüksek voltajda yandı. İyi falan değil.
Yüksek voltajdan kastınız nedir?

Günsan'la arasinda 200TL fark var peder Viko iyidir diyor Günsan'dan emin değilim diyor. Koçtaş'da Avf Elektrik diye biri de şunu satıyor bu arada.
Günsan'da açma kapama tuşu da yok.

Bu link ilaç gibi geldi. Hem Amazon hem 75TL kupon da var.

Kendim de aldım kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim.

Ek: Ben normal cihazlarda kullanıyorum. Yüksek voltajda yanma yaşayanlar var mış.
Yüksek voltaj dediğiniz 220V'den yüksek mi?

Viko'nun üründe evde iki tane var. Çoğu çıkışı yüksek voltajda yandı. İyi falan değil.

@7303 Hayır, daha pahalıya satıyorlar.

İyi olduğunu düşündüklerim ₺700-800 civarında geziyor. Ama tabii 5m için fiyat daha da artıyor.
Yüksek voltajdan kasıt nedir hocam? 220V ev içinde kullanacagim, yüksek mi?

Yüksek voltajdan kasıt nedir hocam? 220v ev içinde kullanacagim, yüksek mi?

Ev tipi elektrik tesisatında, trifaze sayaç olmadıkça 220 voltun üzerinde bir voltaj alamazsınız. Trifaze bir sayaç olsa bile uzatma kablosunu takamazsınız. Voltaj değil de amperden yandı desek bile, evlerde kullanılan sigortalar genellikle 16 amperliktir ve bu uzatma kablosu da 16 Ampere kadar destek veriyor. Eğer 16 amperi aştıysanız, zaten sigortanın atması gerekir. Yani pek olası durmuyor farklı bir durum olmuştur kısa devre veya farklı bir durum.

Rahat bir 20 tane acmisimdir. Cope sık atılıyor. Çoğu zaman basit sorunları oluyor. En kötü kabloyu kullanıyorum. Viko bugüne kadar hiç üzmedi.

Normalde üzerinde 3500W/16A yazan Herhangi bir şey alın geçin derdim ama maalesef çok kötüler var. Parçalar arası plastik inanılmaz ince, hatta bazı yerlerde çok yakın. İnsanlar kırıldığı ya da yandığı için atmış. 250V nasıl ilk kullanımda arc yapmamış anlamıyorum. Viko olanlarda da diğerlerinde de sadece yandığı için atılanlar olmuş. İnsanlar fişi prize düzgün takamadığı icin veya kullandıkları alet kısa devre yaptığı için çalışan prizi cope atıyor. Bu yüzden alacağınızın aynısından evde yoksa Viko almanızı tavsiye ederim.

Tus, çocuk kilidi gibi şeyler bana boş geliyor. Tuş çeşitli durumlarda ise yarıyor ama gerçekten duvarlarinizdaki tüm prizlerde aynı özellik var mı? Çocuğunuza deliğe girebilecek iletken verip ortalığa salıyor musunuz? O iletkeni televizyona, vitrine, aynaya firlatmasini nasıl onluyorsunuz?

Çoğu çıkışı yüksek voltajda yandı.
Adam 3500W yazdı diye transformatör sarmak için kullanıyorsanız adamlarin suçu değil gibi.

Terimleri anlamıyorum. HDD bahsettiği şalter atma oldu. Yanmaları altında gri şekilde gözüküyor, bu arada yanmasına rağmen de kullanılıyor. Ama yandığından eminim, yani fırında da kullanırken gözümle gördüm çıkan dumanı.

@Vavien. Şu saldırgan şekilde yorum yapmayı salsanız keşke bir adım dahi iletişimde ilerleyemiyorsunuz. Öyle bir şey için kullanmadım.