Odamda fırın var. Annem çok akıllı olduğu için üzerinden kapatmıyor. Haftada 1 2 kere kullanılan bir ürün olarak standby güç tüketimi elimine etmek açısından prizden çıkarma taraftarıyım. Anneme kalsa her seferinde takacak ve +2000W bir anda çekilecek. Arc garantili. Gidersin aletin üzerinden kapatır fişi öyle takarsın ve arc olmaz. Diğer türlü ya benim yaptığım gibi tuşlu priz kullanırsın ya da düzenli kullanımda bozuluyor diye hayiflanirsin.

Düzgün kullanımda çok ince plastik kullanılanlar dışında en sandığı bile yıllarca götürür. O inceler de dusurdugunuzde kırılıp sorun çıkarır.
Butonlar da düşürünce kırılabiliyor. But onun içini hiç açmadım. Öyle bir şey olursa bypass geçersiniz.

Kendiniz yüksek voltaj diyorsunuz. 3500V 1A anlamayıp ne anlamamız lazım?
Çok terim kullanmışsınız pek bir şey anlamadim ama sanirim varsa tuştan yoksa da cihazı öncesinde kapatmak lazim en saglikli kullanim icin. Bunu anladim.

Çok terim kullanmışsınız pek bir şey anlamadim ama sanirim varsa tuştan yoksa da cihazı öncesinde kapatmak lazim en saglikli kullanim icin. Bunu anladim.

Hayatını zindan etmeye gerek yok, ama kullanacağın elektronik cihazı önce fişe takıp sonra üzerinden açmak daha doğru. Üzerindeki anahtar açık bir ürünü bir anda fişe takmak sorun yaratabilir.

Bilgisayarin ustundeki acma tusu degil de Power anahtarindan mi bahsediyorsunuz?

Güc kaynaklarının calısma prensibini tam olarak bilmiyorum, standby moda geçiyordur anahtar açık olunca muhtemelen. O yüzden sorun olmayacaktır, gerçi güç çekse bile tam kapasitede güç çekmeyeceği için fark etmez gibi duruyor.

Viko'yu aliyorum. @Vavien. @HDDKullanıyorum

İyi bakarsanız sorun yaşamazsınız, hayırlı olsun.