5 metre F/P uzatma kablosu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pawEn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Çok terim kullanmışsınız pek bir şey anlamadim ama sanirim varsa tuştan yoksa da cihazı öncesinde kapatmak lazim en saglikli kullanim icin. Bunu anladim.

Çok terim kullanmışsınız pek bir şey anlamadim ama sanirim varsa tuştan yoksa da cihazı öncesinde kapatmak lazim en saglikli kullanim icin. Bunu anladim.

Hayatını zindan etmeye gerek yok, ama kullanacağın elektronik cihazı önce fişe takıp sonra üzerinden açmak daha doğru. Üzerindeki anahtar açık bir ürünü bir anda fişe takmak sorun yaratabilir.

Hayatını zindan etmeye gerek yok, ama kullanacağın elektronik cihazı önce fişe takıp sonra üzerinden açmak daha doğru. Üzerindeki anahtar açık bir ürünü bir anda fişe takmak sorun yaratabilir.
Bilgisayarin ustundeki acma tusu degil de power anahtarindan mi bahsediyorsunuz?

Viko'yu aliyorum. @Vavien. @HDDKullanıyorum

Bilgisayarin ustundeki acma tusu degil de Power anahtarindan mi bahsediyorsunuz?

Güc kaynaklarının calısma prensibini tam olarak bilmiyorum, standby moda geçiyordur anahtar açık olunca muhtemelen. O yüzden sorun olmayacaktır, gerçi güç çekse bile tam kapasitede güç çekmeyeceği için fark etmez gibi duruyor.

Viko'yu aliyorum. @Vavien. @HDDKullanıyorum

İyi bakarsanız sorun yaşamazsınız, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…