Hazırlık. Her bölümden var. Kızlar almışlar birkaç tanesi. Zaten sıfta 2 erkek var. İkimizda daha almadık. Neymiş online ödev vereceğiz takip felan.
Şu paranın köpeklerine para kazandırmaya vesile olacağıma almam, şeyime de takmam şunları. Konuya girene kadar birşey yoktu şunu okudum irite oldum vallahi.

Bomboş hazırlık için girilen triplere bak. A2 İngilizceleri var denyo hocaların. Kasıntılığa bak. Kimse laf da etmemiş. İnsan organize olur bari.

Yapar bunlar. Oxford online üzerinden sınıf filan açıyorlar.
Bizde de aynısı oldu hazırlıkta. Pearson'ın kitaplarını alın dendi, puan fark edecek, akreditasyon falan zırvaladılar. Sonra sevdiğimiz ve okulda uzun süre görev alan bir hocamız çıkıp açıklama yapmıştı. Hiçbir değeri yok. Transkriptinde yazacak zaten aldığın eğitim de puanın da. Paran vardır, harcamak istersin ona lafım yok tabii. Ben almadım, mezun da oldum. Kimse de sormadı neden almadın diye. :)

Verirsen o parayı sen zararlısın. Verme hocam sakın ya.
Zaten verme taraftarı değilim. Param yok🥲
1789833354315.webp

O neymiş öyle orijinal kitap alırsan 5-10 puan daha koyarım falan?

Ülke fakirleştikçe 3-5 nereden para koparsak derdine düşmüş çakallar, ulen bunlar hoca olsa ne olmasa ne şerefsizlere bak.

Parayı beğenmiyorlarsa yallah işporta tezgahı açsınlar da yemez tabi yata yata aylık maaştan vazgeçmek.