Üzülmüşsün ve hırs yapmışsın, ondan dolayı çok mantıklı düşünemiyorsun. 2-3 sene sonra dönüp bu olaya tekrar baktığında sende benim dediğim gibi düşüneceksin.
Kafam o kadar karışık ki anlayamıyorum. Ben onların arkadaşlıkları bozulsun istemiyorum sadece biraz kendisini geri çekebilirdi. Benim arkadaşımda sevgilisiyle birlikte bu konuşmaya taraf oluyor ve açıkçası bu zoruma gidiyor. Tekrar söylüyorum; Benimle olmadı o zaman arkadaşlıkları bozulsun demiyorum ama bir geri çekilebilirlerdi yada kendini belli edebilirlerdi. Yoksa tabii ki arkadaş olabilirler ve istediklerini konuşabilirler benim ona bir lafım yok. Duygusal bir beklenti içerisindeyim tamamen.

Benim anladığım kız seni reddetmiş ve arkadaşının manitası ile kendi hoşlandığı çocuk ile dertleşmeye başlamışlar ve sende küsmüşsün, zoruna gidiyor olabilir ama herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil burda hatayı sen yapmışsın.

Kıza anlatması ve kızın dinlemesi seni neden alakadar ediyor?

Belki de ben duymak istiyorumdur? Kız beni reddetti zaten daha neye üzüleceğim? Mesaj da attım, birisinden mi hoşlanıyor diye geçiştirdi durdu.

Sana söylemek zorunda mı? Dünya etrafınızda dönmüyor, ayrıca senin duymanı belki diğer kız istemiyor. Her iki tarafı zorda bırakıp aynı zamanda arkadaşına ayıp etmişsin.

2 insanın kendi arasındaki fısır fısır veya normal konuşmaya dahil olmak zorunda değilsin. Ayrıca seninle konuşulmuyorsa ilgilendirmez mesela birkaç kişinin kendi arasında bir etkinlik yapıp son 1-2 gün kala veya saatler kala haberinin olup "İstersen sen de gel" lafı gibi. Böyle şeylerde normal şartlarda hakkın yoktur. Bunları sana söyleme sebebim halen lise kafasındasın çünkü. Öz saygıyı koruyabilmen için yardımcı olmak istedim yani.

Dünyada sadece bu kız da yok yani. Kız seni istememiş ve sevdiği, istediği birisi var. Sırf bunun için arkadaşının kız ile konuşmayı kesmesi bana çok saçma geliyor. Bu aynı sen ve senin sevmediği birisi ama ikinizin de ortak sevdiğiniz bir dostunuz var. Dostuna ben diğer arkadaşından hoşlanmıyorum, iletişimi kes denmesi gibi. Velhasıl kelam dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Hiçbirimizin etrafında dönmüyor. Bir insan gider bir başka insan gider. Kimsenin yeri doldurulmaz değil.

Benim anladığım kız seni reddetmiş ve arkadaşının manitası ile kendi hoşlandığı çocuk ile dertleşmeye başlamışlar ve sende küsmüşsün, zoruna gidiyor olabilir ama herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil burda hatayı sen yapmışsın.
Evet doğru anlamışsın ama ben herkes herkesten hoşlanmak zorunda diye bir şey demedim zaten. Zoruma gittiği için tartıştık küstük.

Evet doğru anlamışsın ama ben herkes herkesten hoşlanmak zorunda diye bir şey demedim zaten. Zoruma gittiği için tartıştık küstük.
Herkes herkesten hoşlanmak zorunda diye birş dememişsiniz evet ama davranışınız öyle gösteriyor. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama karşı taraf başka birinden bahsettiği anda artık o sevgi, sevgiden çıkıp takıntılılığa gider, gitmişte.

Herkes herkesten hoşlanmak zorunda diye birş dememişsiniz evet ama davranışınız öyle gösteriyor. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama karşı taraf başka birinden bahsettiği anda artık o sevgi, sevgiden çıkıp takıntılılığa gider, gitmişte.
Ayrıca üniversite çağındaymışsınız konu sayfalarını çevirirken okudum, bu davranışınız gittiğiniz sınıfta yayılırsa bu davranışınız yüzünden üniversitede konuşabileceğiniz bir kişi bile kalmaz. Zoruna gittiğinin bende farkındayım, zoruna gidiyorsa da içinde tutacaksın bu şekilde her şeyi dışına vurursan hayatta çok sıkıntı yaşarsın.