Bütçe
60.000 TL

Veira

Başarılı
Seneye üniversiteye gideceğim. Bundan dolayı mux switch olması ve bataryasının idare edecek düzeyde olması önemli. Aklımda RTX 5060 ve RTX 5070 ekran kartları var. Önerileriniz nedir? LOQ 15IRX10 modelini gördüm bu fiyata fakat panelinin 20ms olması üzdü. Sorunsuz ve özellikleri tatmin eden bir laptop var mı bu fiyata? Zorlarsam 65 bine çıkabilirim.

Bütçe çıkarsa, https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-pm-HBC00009MEIBJ

Bütçe çıkmazsa, https://www.amazon.com.tr/dp/B0FF9S5DDX?tag=akakceprime-21&psc=1

Neden 5050 öneriyorum? CPU çok iyi. Siz MUX Switch ile bataryada kullanacaksanız CPU güç tüketimi çok önemli. Ayrıca 5050 ile 5060'ın aynı VRAM miktarına sahip olduğunu belirteyim.
Modeller güzel duruyor hocam fakat aklıma takılan nokta 2K ekran olması. AAA oyunlarda 8GB VRAM darboğaz yaratacaktır bence. Yorumun nedir?

Modeller güzel duruyor hocam fakat aklıma takılan nokta 2K ekran olması. AAA oyunlarda 8 GB VRAM darboğaz yaratacaktır bence. Yorumun nedir?

Zaten çözünürlük düşürülebiliyor. Testlerine de bakarsanız 2K için 8 GB VRAM'in yeterli olduğunu görürsünüz. Eğer çok tedirgin oluyorsanız da oyun oynarken 1080p, gündelik kullanıyorken 2K alırsınız. Bu fiyata, bu donanıma 2K ekranı bu fiyata almak nimet.

Zaten çözünürlük düşürülebiliyor. Testlerine de bakarsanız 2K için 8 GB VRAM'in yeterli olduğunu görürsünüz. Eğer çok tedirgin oluyorsanız da oyun oynarken 1080p, gündelik kullanıyorken 2K alırsınız. Bu fiyata, bu donanıma 2K ekranı bu fiyata almak nimet.
2K ekranı 1080P yapınca görüntüde bozulma olmaz mı? Pikselleri tam olarak bölemediğinden.
Düşüneceğim sağ olun fakat markayı ilk defa görüyorum. Servis kısmı nasıldır acaba? Bu bütçede sorunsuz laptop yok çıldıracağım. :D

2K ekranı 1080p yapınca görüntüde bozulma olmaz mı? Pikselleri tam olarak bölemediğinden.

Düşüneceğim sağ olun fakat markayı ilk defa görüyorum. Servis kısmı nasıldır acaba? Bu bütçede sorunsuz laptop yok çıldıracağım. :D

Servis bilgimiz yok ama odm üreticinin gaming olarak konumlandırmış olduğu cihaz şaşisi bu. X5T/X7T serisindeki kasa Thin olarak geçiyor ve AI odaklı işlemciler ön planda tutulmuş. Xmg de bu kasayı kullanıyor bazı modellerinde.

2K ekranı 1080P yapınca görüntüde bozulma olmaz mı? Pikselleri tam olarak bölemediğinden.

1080p monitörde insanlar nasıl 1280x1024 çözünürlükte oynuyorsa, siz de aynısını yapacaksınız. Herhangi bir bozulma olacağını sanmıyorum.

Gelelim diğer markaya. Gaming.gen.tr firmasının alt, laptop özel markası. Cihazlar daha yeni; herhangi bir sorunu var mı, yok mu, şu anda kimse net konuşamaz. Ancak, GameGaraj servisi de azımsanamayacak kadar iyi. @22723 anlatsın. Teknolojinin azizliğine uğradı, her ürünü gönderdiğinde cevapsız bırakmadılar.