Bütçe
50.000₺
Normalde yaşanmaması lazımdı. Niye yaşadınız ki acaba? Kaydederken yanlış uzantıyla falan mı kaydettiniz acaba?
pptx olarak kaydettim ve sunum dosyası kullanılamaz halde gözüküyordu Office'te, animasyonlar bayağı bir saçmalıyordu, resimler ve yazılar olması gereken yerde değildi.

Büyük ihtimalle kaldıramayacağı büyüklükte bir iş yüklemiştim LibreOffice'in sırtına, ama aldığım o 0'ı unutmam. Sırf bu yüzden mesafeliyim LibreOffice'e.

Ooooooo. O zaman akşam LibreOffice'e lanet programı yapar mıyız hocam? 🤣
Şaka bir yana geçmiş olsun. Kötü olmuş. Keşke hocaya vermeden önce bir yerlerde deneseydin. Gerçi nereden aklına gelecek.

Ooooooo. O zaman akşam LibreOffice'e lanet programı yapar mıyız hocam? 🤣
Şaka bir yana geçmiş olsun. Kötü olmuş. Keşke hocaya vermeden önce bir yerlerde deneseydin. Gerçi nereden aklına gelecek.
Çok güvenmiştim LibreOffice'e, o kadar proje ödevinde rapor yazdık Writer arkadaşla sorun çıkmadı, Impress yaktı beni ama :D Hocaya o kadar yalvarmama rağmen bana "Kötü ödev yapmışsın, beceremiyorsan kullanma PowerPoint!" demişti sınıfın ortasında. Sonra akıllı tahtaya virüs bulaştırmış, kendileri bilişim öğretmeni olmasına rağmen beceremeyince ben silmiştim tüm tahtalardan. Bana bir teşekkür bile etmemişti...

Çok güvenmiştim LibreOffice'e, o kadar proje ödevinde rapor yazdık Writer arkadaşla sorun çıkmadı, Impress yaktı beni ama :D Hocaya o kadar yalvarmama rağmen bana "Kötü ödev yapmışsın, beceremiyorsan kullanma PowerPoint!" demişti sınıfın ortasında. Sonra akıllı tahtaya virüs bulaştırmış, kendileri bilişim öğretmeni olmasına rağmen beceremeyince ben silmiştim tüm tahtalardan. Bana bir teşekkür bile etmemişti...

Yüzü de kızarmaz öyle tiplerin. 🤣🤣 aman boşver hocam. Ama bana göre bir şeye para vereceğime, ücretsiz versiyonu varsa onu denerim. Şansıma LibreOffice hiç yarı yolda bırakmadı beni. 🤣