Normalde yaşanmaması lazımdı. Niye yaşadınız ki acaba? Kaydederken yanlış uzantıyla falan mı kaydettiniz acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000₺
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
pptx olarak kaydettim ve sunum dosyası kullanılamaz halde gözüküyordu Office'te, animasyonlar bayağı bir saçmalıyordu, resimler ve yazılar olması gereken yerde değildi.Normalde yaşanmaması lazımdı. Niye yaşadınız ki acaba? Kaydederken yanlış uzantıyla falan mı kaydettiniz acaba?
Neden Zenbook yada Thinkpad, ThinkBook değil MateBook?Sayfanın biraz aşağısında 1200 TL kupon var onu da kullanırsınız.HUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
MateBook D16 2024 model laptop, yüksek performanslı 13 nesil Intel Core işlemcisi, kusursuz sürükle bağlan iş birliği ve HUAWEI Metaline Anten teknolojisiyle şimdi Online Mağaza daconsumer.huawei.com
Ppt ya da pptx olarak kaydetmeyi denediniz mi? Ya da öyle bir seçenek var mıydı?pptx olarak kaydettim ve sunum dosyası kullanılamaz halde gözüküyordu Office'te, animasyonlar bayağı bir saçmalıyordu, resimler ve yazılar olması gereken yerde değildi.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Mesajda dediğim gibi pttx olarak kaydettim ve ptt de çok bir fark yoktu. Şu an 5 TL'ye aldığım Office 365'i kullanıyorum zatenPpt ya da pptx olarak kaydetmeyi denediniz mi? Ya da öyle bir seçenek var mıydı?
Mesajda dediğim gibi pttx olarak kaydettim ve ptt de çok bir fark yoktu. Şu an 5 TL'ye aldığım Office 365'i kullanıyorum zaten![]()
Öyle ısrar etmemin sebebi benim başıma hiç öyle bir şey gelmedi. O yüzden merak ettim.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Büyük ihtimalle kaldıramayacağı büyüklükte bir iş yüklemiştim LibreOffice'in sırtına, ama aldığım o 0'ı unutmam. Sırf bu yüzden mesafeliyim LibreOffice'e.Öyle ısrar etmemin sebebi benim başıma hiç öyle bir şey gelmedi. O yüzden merak ettim.![]()
Büyük ihtimalle kaldıramayacağı büyüklükte bir iş yüklemiştim LibreOffice'in sırtına, ama aldığım o 0'ı unutmam. Sırf bu yüzden mesafeliyim LibreOffice'e.
Ooooooo. O zaman akşam LibreOffice'e lanet programı yapar mıyız hocam?
Şaka bir yana geçmiş olsun. Kötü olmuş. Keşke hocaya vermeden önce bir yerlerde deneseydin. Gerçi nereden aklına gelecek.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Çok güvenmiştim LibreOffice'e, o kadar proje ödevinde rapor yazdık Writer arkadaşla sorun çıkmadı, Impress yaktı beni amaOoooooo. O zaman akşam LibreOffice'e lanet programı yapar mıyız hocam?
Şaka bir yana geçmiş olsun. Kötü olmuş. Keşke hocaya vermeden önce bir yerlerde deneseydin. Gerçi nereden aklına gelecek.
Çok güvenmiştim LibreOffice'e, o kadar proje ödevinde rapor yazdık Writer arkadaşla sorun çıkmadı, Impress yaktı beni amaHocaya o kadar yalvarmama rağmen bana "Kötü ödev yapmışsın, beceremiyorsan kullanma PowerPoint!" demişti sınıfın ortasında. Sonra akıllı tahtaya virüs bulaştırmış, kendileri bilişim öğretmeni olmasına rağmen beceremeyince ben silmiştim tüm tahtalardan. Bana bir teşekkür bile etmemişti...
Yüzü de kızarmaz öyle tiplerin.